Huiswerkbegeleiding en bijles Studiekring Hilversum

Midden in het centrum van Hilversum vind je Studiekring Hilversum. Op fietsafstand van het Alberdingk Thijm College, het Comenius College en het Roland Holst College. Lekker makkelijk op de route van school naar huis. Bij Studiekring Hilversum helpen we je met al je huiswerk. Vestigingsmanager Roos en haar docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met structuur en plannen? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes maak je je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis leuke dingen kunt doen. Of op tijd naar je hockeytraining kan.

Ook in het weekend
Naast huiswerkbegeleiding worden bij Studiekring Hilversum bijlessen gegeven is alle vakken. In overleg is dit ook mogelijk in de avonduren of in het weekend.  Wij zorgen voor een passende bijlesdocent die jou kan helpen. Heb je extra hulp nodig? Roos geeft ook 1-op-1 studiecoaching.

Midden in het centrum

Studiekring Hilversum is gevestigd in een rustige straat maar midden in het centrum van Hilversum. Het is een grote, lichte vestiging waar elke leerling rustig huiswerk kan maken.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Roos je goed kan adviseren over de begeleiding.

Brugklastraining

Start jij na de zomervakantie in de brugklas? En zie je op tegen al het huiswerk? Volg dan brugklastraining bij Studiekring Hilversum. Je leert plannen en manieren om te leren.

 

De voordelen van Studiekring Hilversum

 • Al 10 jaar een begrip in Hilversum. We begeleidden afgelopen jaren meer dan 500 leerlingen uit Hilversum en Loosdrecht met bewezen resultaat.
 • Een team van ervaren docenten die je helpt met vrijwel alle vakken t/m 6 VWO niveau.
 • Goede prijs- en kwaliteitverhouding.
 • Vestigingsmanager Roos heeft veel ervaring met leerlingen uit het autistisch spectrum.
 • Altijd terugkoppeling naar ouders en school

Vestigingsmanager Studiekring Hilversum

Roos Meijer
Vestigingsmanager
Roos Meijer is afgestudeerd pedagoog en heeft veel ervaring met verschillende vormen van leerlingbegeleiding. Ze heeft een coachende aanpak en houdt van positief en doelgericht werken.
Openingstijden
Maandag 15.00 - 18.00 uur
Dinsdag 15.00 - 18.00 uur
Woensdag 15.00 - 18.00 uur
Donderdag 15.00 - 18.00 uur
Vrijdag 15.00 - 18.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,6/10
168 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen haalen!”
  Anne
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.