Hoensbroek 2017

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Check5 Hoensbroek – Sint Janscollege

Huiswerkbegeleiding 2In Hoensbroek hebben wij een Studiekring Check5 vestiging in het Sint Janscollege. En helpen wij leerlingen met hun huiswerk. De vestiging is niet alleen toegankelijk voor leerlingen van school. Ook leerlingen van andere scholen kunnen bij ons terecht.  Zit je wel op het Sint Janscollege? Dan is het natuurlijk super makkelijk dat je meteen na je laatste les huiswerk kan komen maken bij Studiekring Check5. Vestigingsmanager Tom en zijn docententeam staan 5 dagen per week klaar om je te helpen. Heb jij moeite met plannen? Of weet je niet zo goed hoe je op een goede manier huiswerk maakt? Dan is huiswerkbegeleiding wat voor jou. Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijles
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven op het Sint Janscollege bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot en met eindexamen.

Huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen

Huiswerkbegeleiding
Je huiswerk goed plannen, structuur aanbrengen, leren hoe je moet leren. Kom 3 tot 5 dagen begeleid huiswerk maken bij Studiekring Check5 op het Sint Janscollege. Lees meer.

Examenbegeleiding
Zit jij in je eindexamenjaar? Dan is het slim om op tijd te beginnen met de voorbereidingen op je examens. Wij geven in Heerlen examenbegeleiding. Lees meer.

Waarom kiezen voor Studiekring Check5 Hoensbroek?

  • Al jarenlang een betrouwbare partner van school in aanvullend onderwijs.
  • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
  • Na je laatste les je huiswerk maken in een vertrouwde omgeving.
  • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.
  • Goede samenwerking met de mentoren, leerlingbegeleiders en zorgcoördinator.

Kom vrijblijvend kennismaken!

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek komen we erachter welk type begeleiding het best bij je past. Vul het aanmeldformulier in of bel Tom op 045-3030245 (14.30 – 18.30 uur).

Over Studiekring Check5 Hoensbroek

Lokaal in school

Studiekring Check5 heeft in school de beschikking over een grote lichte ruimte. Hier kun je geconcentreerd je huiswerk maken.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Mitch je goed kan adviseren over de begeleiding.

Contacten met school

Omdat we al een aantal jaar samenwerken met het Sint Janscollege kennen we de school en de docenten goed. De lijntjes zijn kort en dat wordt door ouders en leerlingen als heel prettig ervaren.

Advies 2016