Huiswerkbegeleiding & bijles in Hoofddorp - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Hoofddorp 

In het centrum van Hoofddorp vind je Studiekring Hoofddorp. De vestiging bestaat al ruim 13 jaar en Studiekring is hiermee een gevestigde naam binnen de onderwijswereld van Hoofddorp en omgeving. Vestigingsmanager Anne en haar docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen? Of weet je niet zo goed hoe je moet leren? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen ook in het weekend
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij hebben bij Studiekring Hoofddorp een heel divers docententeam en geven in bijna elk vak bijlessen. Van brugklas tot en met eindexamen. Jouw bijles kun je ook in de avonduren of in het weekend inplannen.

Over Studiekring Hoofddorp

Studiekring Hoofddorp ligt op fietsafstand van het Kaj Munk College, het Hoofdvaart College, de Katholieke Scholengemeenschap Hoofddorp en het Haarlemmermeer Lyceum. Ook leerlingen van het Herbert Vissers college en het Hageveld College komen naar Studiekring.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Anne je goed kan adviseren over de begeleiding.

Rustgevende omgeving

Bij Studiekring Hoofddorp maak je in een rustgevende en vooral motiverende omgeving huiswerk. Anne is een betrokken vestigingsmanager die goede contacten heeft met de scholen in de buurt.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Hoofddorp:

De voordelen van Studiekring Hoofddorp

 • Sinds de start in 2004 begeleidden wij al honderden leerlingen met bewezen resultaat.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
 • Een motiverende en rustgevende omgeving om huiswerk te maken.
 • Goede contacten met de scholen uit de regio.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders.

Vestigingsmanager Studiekring Hoofddorp

Anne Breems
Vestigingsmanager
Anne Breems is vestigingsmanager van Hoofddorp. Ze probeert elke dag weer het beste uit de leerlingen te halen. Het geeft haar veel voldoening om een leerling te kunnen helpen bij het schoolwerk. Of het nu gaat om een specifiek vak of het hele pakket. Bij Studiekring Hoofddorp buig ze zich vooral over de huiswerkbegeleiding. Het leren organiseren. “Daar heb je niet alleen op de middelbare school iets aan, maar je hele leven. Dat maakt het werk zo mooi!” Naast het werken in de huiswerkbegeleiding is ze de schakel tussen leerling en bijlesdocent. Ze probeert elke keer weer de juiste match te maken tussen leerling en docent. “De perfecte match zorgt ervoor dat de leerling helemaal op zijn of haar plek zit en zo de meeste vooruitgang in een korte tijd kan boeken, dat geeft enorm veel energie!”
Openingstijden
Maandag 15.00 - 18.00 uur
Dinsdag 15.00 - 18.00 uur
Woensdag 15.00 - 18.00 uur
Donderdag 15.00 - 18.00 uur
Vrijdag 15.00 - 18.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
190 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.