Krimpen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Krimpen aan den IJssel – Krimpenerwaard College

BrugklastrainingIn Krimpen aan den IJssel hebben wij een Studiekring vestiging in Het Krimpenerwaard College. Hier helpen we leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Studiekring vestiging is gehuisvest in school zelf waardoor je meteen na je laatste les je huiswerk kan maken. En is exclusief toegankelijk voor leerlingen van Het Krimpenerwaard College. Vestigingsmanager Marjet en haar docententeam staan 5 dagen per week klaar om je te helpen met huiswerk. Heb jij moeite met plannen? Of weet je niet zo goed hoe je moet leren? Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen

Huiswerkbegeleiding
Je huiswerk goed plannen, structuur aanbrengen, leren hoe je moet leren. Kom 3 tot 5 dagen begeleid huiswerk maken bij Studiekring op Het Krimpenerwaard College. Lees meer.

Examentrainingen
Het examenjaar is spannend en intensief. Wil jij écht goed voorbereid je examens in? Op Het Krimpenerwaard geven wij examentrainingen. Lees meer.

Bijlessen
Vanaf schooljaar 2017-2018 geven wij steeds meer bijlessen op Het Krimpenerwaard. Neem contact op met vestigingsmanager Marjet voor meer informatie. Lees meer.

Waarom kiezen voor Studiekring Krimpen aan den IJssel?

  • Afgelopen jaar begeleidden we leerlingen naar zelfstandigheid.
  • Succesvolle examentrainingen in 2017.
  • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
  • Meteen na je laatste les je huiswerk maken in een vertrouwde omgeving.
  • Heel goede samenwerking met Het Krimpenerwaard College.
  • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.

Kom vrijblijvend kennismaken!

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek komen we erachter welk type begeleiding het best bij je past. Vul het aanmeldformulier in of bel Marjet op 010-3035442.

Over Studiekring Krimpen aan den IJssel

Vaste lokalen in school

In school hebben we 2 vaste lokalen voor huiswerkbegeleiding vlak naast de docentenkamer. Ook zijn er kleinere flexruimtes voor persoonlijke gesprekken en coaching.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Marjet je goed kan adviseren over de begeleiding.

Contacten met school

In 2017 startten we met de vestiging op het Krimpenerwaard College. Samen met school zetten we continu de belangen van de leerlingen voorop. De lijntjes met school zijn kort en we denken met elkaar mee.

Meelopen