Huiswerkbegeleiding & Bijles | Leiden da Vinci College | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Leiden Da Vinci College

In het Da Vinci College geven we vanaf maart 2018 huiswerkbegeleiding. En helpen we leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De nieuwe Studiekring vestiging is gehuisvest in school zelf waardoor je meteen na je laatste les je huiswerk kan maken. Maar ook als je niet het Da Vinci zit, ben je welkom op deze vestiging. Heb jij moeite met plannen? Of weet je niet zo goed hoe je moet leren? Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen en studiecoaching
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Dan is bijles iets voor jou. Wij geven op het Da Vinci College bijles in onder andere wiskunde, economie, Frans, Nederlands, natuurkunde, Latijn, scheikunde, Engels en biologie. De bijlessen en ook studiecoaching worden voorlopig nog op onze vestiging Leiden Boerhaave gegeven.

Lokaal in school

Studiekring heeft in school de beschikking over 2 vaste lokalen: B06 en B08. In 1 daarvan geven we huiswerkbegeleiding. Het is een licht, groot lokaal op de begane grond.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat de vestigingsmanager je goed kan adviseren over de begeleiding.

Contacten met school

Omdat we in school zitten, zijn de lijntjes kort en weten we wat er speelt in het Da Vinci. Dit wordt door ouders en leerlingen als heel prettig ervaren.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Leiden da Vinci College:

De voordelen van Studiekring Leiden da Vinci College

 • Een nieuwe vestiging met ervaren personeel.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
 • Meteen na je laatste les je huiswerk maken in een vertrouwde omgeving.
 • Ook toegankelijk voor externe leerlingen.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders.
 • Goed contact met mentoren en de directie van school.

Vestigingsmanager Studiekring Leiden da Vinci College

Bas van Veen
Vestigingsmanager
Bas heeft jarenlang als (gast)docent gewerkt met middelbare scholieren, bijvoorbeeld in de Tweede Kamer waar hij de democratie en rechtstaat uitlegde. Hier heeft hij een eigen stijl met enthousiasme en humor ontwikkeld, en deze wil hij graag inzetten om de leerlingen scherp te houden. In zijn vrije tijd coacht bij beginnende topsporters, dus Basheeft vaak aandacht voor de combinatie van school, sport en gezondheid.
Openingstijden
Maandag 15.00 - 18.00 uur
Dinsdag 15.00 - 18.00 uur
Woensdag 15.00 - 18.00 uur
Donderdag 15.00 - 18.00 uur
Vrijdag 15.00 - 18.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
193 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.