Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Leidschendam

BrugklastrainingMidden in het centrum van Leidschendam vind je de gloednieuwe vestiging van Studiekring. Afgelopen zomer verhuisden we naar deze nieuwe locatie. En kun jij in een moderne, lichte vestiging je huiswerk komen maken. Vestigingsmanager Michelle en haar docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of wil je werken aan je studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes maak jij je huiswerk bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Studiekring Leidschendam bijles in bijna alle vakken. En op elk niveau. We zoeken altijd een bijlesdocent die bij jou past.

Huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen

Huiswerkbegeleiding
Je huiswerk goed plannen, structuur aanbrengen, leren hoe je moet leren. Kom 3 tot 5  dagen begeleid huiswerk maken bij Studiekring Leidschendam Lees meer.

Examenbegeleiding
Het examenjaar is een spannend jaar. Wil jij goed voorbereid zijn op je eindexamens? Wij begeleiden je intensief tot aan je examens met examenbegeleiding. Lees meer.

Studiecoaching
Wil jij graag beter leren leren? Dan is 1-op-1 studiecoaching iets voor jou. Samen met een ervaren studiecoach werk je aan je persoonlijke leerontwikkeling. Lees meer

Waarom kiezen voor Studiekring Leidschendam?

  • Een kleinschalige vestiging met veel persoonlijke aandacht voor elke leerling.
  • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
  • Sinds de zomer 2017 gehuisvest in een gloednieuwe locatie in het centrum.
  • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en school.
  • Gespecialiseerd in faalangst en remedial teaching


Kom vrijblijvend kennismaken!

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek komen we erachter welk type begeleiding het best bij je past. Vul het aanmeldformulier in of bel Michelle op 070 444 24 41.

Over Leidschendam

Studiekring leidschendam nieuw

Ruime, nieuwe vestiging

Studiekring Leidschendam is in de zomer van 2017 verhuisd naar een nieuwe locatie midden in het centrum. Het is een grote ruime vestiging met veel daglicht.

 

intagesprek

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Michelle jullie goed kan adviseren over de begeleiding.

 

Huiswerkbegeleiding klaslokaal

Ruime vestiging

Studiekring Leidschendam bevindt zich op fietsafstand van  het Veurs Lyceum, Dalton Voorburg, Sint-Maartens college en ’s Gravendreef college.

Advies 2016

Reviews

review

"Mijn zoon heeft nu twee jaar studiebegeleiding gehad en het heeft hem goed geholpen. Ook al had hij er niet altijd zin in. de sfeer in huis is er beter op geworden, twee jaar geleden was ik alleen maar aan het " vechten" om hem aan zijn huiswerk te zetten, wat uiteindelijk niets opleverde."

Peggy

Bekijk alle beoordelingen