Huiswerkbegeleiding & bijles in Maarssen | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Maarssen 

Aan de Binnenweg, tussen Maarssenbroek en Maarssen-Dorp ligt de vestiging van Studiekring Maarssen. De vestiging bestaat bijna 8 jaar. Van maandag tot en met zondag kun jij bij Studiekring Maarssen terecht. Heb je moeite met plannen? Of weet je eigenlijk niet zo goed hoe je moet leren? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Persoonlijke coaching
We helpen leerlingen uit Maarssen, Utrecht en omgeving om zelfstandiger te worden. Dit doen we door een coachende aanpak waardoor leerlingen zelf gemotiveerd raken. We hebben in Maarssen een divers docententeam staan, zodat er altijd een match is voor elke leerling. Ook leerlingen met faalangst kunnen we in Maarssen goed begeleiden. Dit doen we altijd middels een individueel maatwerktraject.

Dichtbij school

Studiekring Maarssen ligt dichtbij de Rientjes Mavo, het Niftarlake college, RSG Broklede en het Broeckland college. Met al deze scholen hebben wij goed contact.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat de vestigingsmanager je goed kan adviseren over de begeleiding.

Ruime vestiging

Studiekring Maarssen heeft een licht en ruim lokaal waar huiswerkbegeleiding wordt gegeven. Daarnaast zijn er 4 bijlesruimtes.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Maarssen:

De voordelen van Studiekring Maarssen

 • Afgelopen 8 jaar begeleidden we in Maarssen al honderden leerlingen met bewezen resultaat.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken t/m 6 VWO niveau.
 • Goede contacten met scholen in de buurt.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.
 • Ook op zondag open.

Vestigingsmanager Studiekring Maarssen

Thomas Herwijn
Vestigingsmanager
Mijn naam is Thomas Herwijn, vestigingscoördinator van de Studiekring locatie in Maarssen. Tijdens mijn eigen studieperiode vond ik het altijd leuk om jongeren bijles en sporttraining te geven. Nu sta ik, samen met mijn team van begeleiders, dagelijks klaar om persoonlijke begeleiding te bieden aan leerlingen. Dit doen we zowel vakinhoudelijk, als op het gebied van studievaardigheden.
Openingstijden
Maandag 14.00 - 18.00 uur
Dinsdag 14.00 - 18.00 uur
Woensdag 14.00 - 18.00 uur
Donderdag 14.00 - 18.00 uur
Vrijdag 14.00 - 18.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag 11.00 - 14.00 uur
Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
193 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.