Maastricht Scharnerweg - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Check5 Studiekring Maastricht Scharnerweg

Aan de Scharnerweg, dichtbij het station en het Sint Maartens college vind je Check5 Studiekring Maastricht Scharnerweg. In deze grote, ruime vestiging is er altijd een plekje waar je rustig je huiswerk kan maken. Zowel boven- als onderbouwleerlingen kunnen bij ons terecht. Vestigingsmanager Mike en zijn docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of wil je werken aan je studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Check5 Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Check5 Studiekring bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot en met eindexamen. Ook buiten de openingstijden van de vestiging in te plannen.

Toetsweekbegeleiding
Leerlingen met huiswerkbegeleiding betalen tijdens de officiële toetsweken een toeslag, hiervoor kun je vanaf de eerste dag voorafgaand aan de toetsweek, elke dag naar de huiswerkbegeleiding komen. Ook op dagen dat je normaal niet zouden komen. Op alle dagen in de toetsweek zijn wij eerder open, namelijk vanaf 12.30 uur. Ook maken wij twee weken voorafgaand aan de toetsweek met de leerlingen een uitgebreide planning. Hieronder een overzicht van de toeslagen.

 • regulier 2-3 dagen HWB, toeslag is € 60,-
 • regulier 4 dagen HWB, toeslag is € 50,-
 • regulier 5 dagen HBW, toeslag is € 40,-

Voor vragen kun je terecht bij een van onze collega’s op de betreffende vestiging.

Dichtbij school

Check5 Studiekring Scharnerweg ligt om de hoek bij het Sint Maartens college. En dichtbij de Vrije School en het Portamosana College. Lekker makkelijk op de weg van school naar huis.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Check5 Studiekring is en zodat Mike je goed kan adviseren over de begeleiding.

Internationaal Onderwijs

We helpen ook leerlingen van de Internationale School. Daarom geven wij ook tweetalige huiswerkbegeleiding en overhoren we in het Engels.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring (Check5) Maastricht Scharnerweg:

De voordelen van Studiekring (Check5) Maastricht Scharnerweg

 • Veel persoonlijke aandacht voor elke leerling.
 • Een groot team van ervaren docenten, waardoor altijd een match met jou is.
 • Ook ’s avonds open.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.
 • Intensieve contacten met alle scholen uit de buurt.
 • Tweetalige begeleiding indien gewenst.

Vestigingsmanager Studiekring (Check5) Maastricht Scharnerweg

Mike Driesen
Vestigingsmanager
Mike Driesen studeerde management, economie en recht en werkt sinds 2008 voor Check5. Na werkervaring in de commerciële wereld bracht het vaderschap hem ertoe dat hij meer maatschappelijke interesse kreeg. Hij vindt het leuk om trajecten voor de leerlingen te vormen en te zorgen dat deze goed worden uitgevoerd voor mooie resultaten.
Openingstijden
Maandag 14.30 - 21.00 uur
Dinsdag 14.30 - 21.00 uur
Woensdag 14.30 - 21.00 uur
Donderdag 14.30 - 21.00 uur
Vrijdag 14.30 - 21.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,4/10
179 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.