Maastricht scharnerweg

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Check5 Maastricht Scharnerweg

HuiswerkbegeleidingAan de Scharnerweg, dichtbij het station en het Sint Maartens college vind je Studiekring Check5 Maastricht Scharnerweg. In deze grote, ruime vestiging is er altijd een plekje waar je rustig je huiswerk kan maken. Zowel boven- als onderbouwleerlingen kunnen bij ons terecht. Vestigingsmanager Mike en zijn docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of wil je werken aan je studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring Check5. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Studiekring Check5 bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot en met eindexamen. Ook buiten de openingstijden van de vestiging in te plannen.

Huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen

Huiswerkbegeleiding ook ‘s avonds
Je huiswerk goed plannen en leren hoe je moet leren. Kom 3 tot 5 dagen begeleid huiswerk maken bij Studiekring Check5 in Maastricht. Wij geven ook begeleiding in de avond. Lees meer.

Studiecoaching
Wil jij graag beter leren leren? Dan is 1-op-1 studiecoaching iets voor jou. Samen met een ervaren studiecoach werk je aan je persoonlijke leerontwikkeling. Lees meer.

Basisschoolbegeleiding
Ook basisschoolleerlingen kunnen bij ons terecht voor hulp bij rekenen, taal en cito toets voorbereiding. Vanaf 1 uur per week op een vast tijdstip. Lees meer.

Waarom kiezen voor Studiekring Maastricht Scharnerweg?

  • Veel persoonlijke aandacht voor elke leerling.
  • Een groot team van ervaren docenten, waardoor altijd een match met jou is.
  • Ook ’s avonds open.
  • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.
  • Intensieve contacten met alle scholen uit de buurt.
  • Tweetalige begeleiding indien gewenst.

Kom vrijblijvend kennismaken!

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek komen we erachter welk type begeleiding het best bij je past. Vul het aanmeldformulier in of bel Mike op 043-3213004.

Over Maastricht Scharnerweg

Studiekring Check5 Scharnerweg

Dichtbij school

Studiekring Check5 Scharnerweg ligt om de hoek bij het Sint Maartens college. En dichtbij de Vrije School en het Portamosana College. Lekker makkelijk op de weg van school naar huis.

 

intagesprek

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring Check5 is en zodat Mike een persoonlijk plan van aanpak voor jou kan maken.

 

Huiswerkbegeleiding klaslokaal

Internationaal Onderwijs

We helpen ook leerlingen van de Internationale School. Daarom geven wij ook tweetalige huiswerkbegeleiding en overhoren we in het Engels.

Advies 2016