Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Check5 Meerssen

BrugklastrainingNa een vestiging in het Stella Maris College, verhuisde Studiekring Check5 in augustus 2017 naar een nieuw pand aan de Beekstraat 26. Midden in het centrum van Meerssen én op een paar honderd meter van het Stella Maris. Zodat leerlingen nog steeds dichtbij school hun huiswerk bij ons kunnen komen maken. Zowel boven- als onderbouwleerlingen kunnen bij ons terecht. Vestigingsmanager Ankie en haar docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of wil je werken aan je studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring Check5. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Studiekring Check5 bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot en met eindexamen. En zoeken altijd een bijlesdocent die bij jou past.

Huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen

Huiswerkbegeleiding
Je huiswerk goed plannen, structuur aanbrengen, leren hoe je moet leren. Kom 3 tot 5 dagen begeleid huiswerk maken bij Studiekring Check5 in Meerssen. Lees meer.

Studiecoaching
Wil jij graag beter leren leren? Dan is 1-op-1 studiecoaching iets voor jou. Samen met een ervaren studiecoach werk je aan je persoonlijke leerontwikkeling. Lees meer.

Examenbegeleiding
Het eindexamenjaar is super spannend. Om goed voorbereid te zijn op je eindexamens volg je bij Studiekring Check5 Meerssen examenbegeleiding. Lees meer.

Waarom kiezen voor Studiekring Meerssen?

  • Veel persoonlijke aandacht voor elke leerling.
  • Een nieuwe vestiging om de hoek bij het Stella Maris college.
  • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
  • Goede prijs- en kwaliteitverhouding.
  • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.
  • Intensieve contacten met zorgcoördinator en mentoren van het Stella Maris.


Kom vrijblijvend kennismaken!

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek komen we erachter welk type begeleiding het best bij je past. Vul het aanmeldformulier in of bel Ankie op 043 205 71 69.

Over Meerssen

Meerssen

Dichtbij school

Studiekring Check5 ligt om de hoek bij het Stella Maris. Omdat we een tijd in school zaten met de vestiging kennen we de school goed en werken we intensief samen.

 

intagesprek

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring Check5 is en zodat Ankie een persoonlijk plan van aanpak voor jou kan maken.

 

Lokaal meerssen

Grote, ruime vestiging

Studiekring Check5 Meerssen is een grote, ruime vestiging met veel licht. Waar elke leerling rustig huiswerk kan maken. Voor bijlessen hebben we aparte ruimtes.

Advies 2016

Reviews

review

"Mijn dochter besloot aan het begin van het schooljaar dat de havo 4 en 5 wel in 1 jaar wilde proberen. Dat werd dus staatsexamen. Dat betekende wel dat ze de stof, die ze anders einde Havo 4 en heel Havo 5 zou krijgen, moest zien eigen te maken. Daarvoor hebben we een beroep gedaan op de bijles mogelijkheden bi Studiekring Breda. Die hebben geholpen met het maken van een planning en vervolgens de nodige bijlessen verzorgd. Los van het resultaat dat mijn dochter zal behalen, zijn we zeer tevreden over de begeleiding en bijles."

Robert Jan Messemaeckers

Bekijk alle beoordelingen