Header naarden wellan

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Naarden Wellant

Huiswerkbegeleiding Naarden Wellant

Vanaf het schooljaar 2017-2018 biedt Studiekring huiswerkbegeleiding aan op het Wellantcollege in Naarden. We helpen leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Studiekring vestiging is gehuisvest in 2 lokalen van school zelf en is exclusief toegankelijk voor leerlingen van het Wellantcollege. Zo kun je direct na je laatste les je huiswerk maken bij Studiekring. Vestigingsmanager Marlies en haar docententeam staan 5 dagen per week klaar om je te helpen met huiswerk. Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijles
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven op het Wellant bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot en met eindexamen. Lees meer over bijles.

Huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen

Huiswerkbegeleiding
Je huiswerk goed plannen, structuur aanbrengen, leren hoe je moet leren. Kom 3 tot 5 dagen begeleid huiswerk maken bij Studiekring Naarden Wellant. Lees meer.

Huiswerkklas
Gaat leren goed, maar heb je vooral behoefte aan een werkplek zonder afleiding van je telefoon? In de huiswerkklas maak jij rustig je huiswerk. Lees meer.

Studiecoaching
Naast huiswerkbegeleiding kun je kiezen voor 1-op-1 studiebegeleiding. Samen met een ervaren coach kijk je uitgebreid naar je leermethoden en je manier van plannen. Lees meer.

Waarom kiezen voor Studiekring Naarden Wellant?

  • Een betrouwbare partner van school met korte communicatielijnen.
  • Een team van ervaren docenten die je helpt met vrijwel alle vakken.
  • Direct na je laatste les huiswerk maken in een vertrouwde omgeving
  • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.
  • In de vakanties kunnen leerlingen huiswerk maken op onze vestiging in Bussum.

Kom vrijblijvend kennismaken!

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek komen we erachter welk type begeleiding het best bij je past. Vul het aanmeldformulier in of bel Marlies op 035 3034218.

Over Studiekring Naarden Wellant

2 lokalen in school

Studiekring heeft in school de beschikking over 2 lokalen, centraal in school. Er is dus altijd een rustige plek voor jou om je huiswerk te maken.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Marlies je goed kan adviseren over de begeleiding.

Contacten met school

Omdat we intensief samenwerken met het Wellantcollege kennen we de school en de docenten goed. De lijntjes zijn kort en dat is prettig voor ouders en leerlingen.