Huiswerkbegeleiding & bijles in Nieuwegein - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Nieuwegein 

Onze vestiging staat midden in het centrum van Nieuwegein vlakbij winkelcentrum Cityplaza. De locatie ligt op fietsafstand van het Oosterlichtcollege, het Anna van Rijn en het Calscollege Nieuwegein. Sinds 6 jaar helpen wij op onze vestiging leerlingen uit Nieuwegein en omstreken die net dat extra steuntje in de rug nodig hebben. Vestigingsmanager Chadia Elhayati staat samen met haar team van drie docenten vijf dagen per week voor leerlingen klaar voor het geven van bijles en om te helpen met het huiswerk. Heeft uw kind extra tijd en aandacht nodig in de vorm van begeleiding van vakkundige docenten? Ons team zorgt voor een postieve ontwikkeling bij uw kind. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel; wij laten leerlingen inzien wat ze kunnen en wat ze al hebben bereikt. Ons motto is dan ook: leren is leuk!

Studiekring Nieuwegein beschikt over een grote, lichte ruimte waar we huiswerkbegeleiding geven. Voor bijlessen en studiecoaching hebben we 2 aparte lokalen. 

Zodra de leerling op onze vestiging binnenkomt, kijken we eerst naar de planning van die dag en de doelen voor de komende weken. Daarna gaat uw kind aan de slag. De vestiging is een rustige omgeving, zodat uw kind ongestoord zijn of haar huiswerk kan maken. Ons team overhoort leertaken, bespreekt de leermethode en leerlingen kunnen vragen stellen. Zodra de leerling klaar is, bespreken we uitgebreid wat er gedaan is en wat er eventueel thuis nog moet gebeuren. Met deze persoonlijke aanpak halen wij het maximale uit de leerlingen en hebben zij thuis tijd voor andere zaken. De resultaten en voortgang bespreken we regelmatig met de ouders en de mentor zodat zij ook goed op de hoogte blijven.

Bent u benieuwd? Vraag een gratis adviesgesprek aan!

 

Het intakegesprek

Voordat uw kind start met huiswerkbegeleiding houden we eerst een intake gesprek met u en uw kind. Jullie kunnen dan op je gemak de vestiging bekijken en vestigingsmanager Chadia Elhayati adviseert jullie over de juiste begeleiding.

 

Team met ervaren docenten

Naast vestigingsmanager Chadia Elhayati bestaat ons team uit:

 • Stijn Overmars:   student Bedrijfskunde aan de universiteit met als affiniteit wiskunde, natuurkunde, scheikunde en economie.
 • Vera Forcelledo: bijlesdocent BAPO (Taal & Rekenen, Persoonsgericht). Vera Forcelledo is een docent die opmerkzaam en behulpzaam is, hierdoor wordt het leren leuk.
 • Wiljan Ten Thije: bijlesdocent/huiswerkbegeleider - Universitair (Geschiedenis, Nederlands, Wiskunde). Wiljan ten Thije is een docent die doelgericht is hierdoor ontstaan er een positief leerklimaat.

 

Wilt u meer weten?

U bent van harte welkom op onze vestiging voor meer informatie of u kunt contact opnemen via 030 604 96 10.

Wij adviseren u graag over onze diensten!

 

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Nieuwegein:

De voordelen van Studiekring Nieuwegein

 • Huiswerkbegeleiding, bijles en studiecoaching
 • Persoonlijke aandacht en individuele aanpak gericht op zelfstandigheid
 • Leren plannen, structureren en studievaardigheden aanleren in een prettige en positieve sfeer
 • Gespecialiseerd in basisschool leerlingen
 • Ervaren docenten met een universitaire of een HBO-achtergrond
 • Rustige ruimtes waar leerlingen zich kunnen concentreren

Vestigingsmanager Studiekring Nieuwegein

Chadia Elhayati
Vestigingsmanager
Chadia Elhayati is omgangsdeskundige. Ze is docent geweest op diverse scholen en nog altijd werkzaam als docent Burgerschap. Haar expertise is het motiveren en begeleiden van leerlingen naar het behalen van hun doelen. Dit doet ze door middel van het creëren van een veilige leeromgeving. In haar werk als professional staat kwaliteit, verbinding en erkenning centraal.
Openingstijden
Maandag 15.00 - 18.00 uur
Dinsdag 15.00 - 18.00 uur
Woensdag 15.00 - 18.00 uur
Donderdag 15.00 - 18.00 uur
Vrijdag 15.00 - 18.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
190 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.