Oisterwijk - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Oisterwijk Durendael

In het 2College Durendael in Oisterwijk verzorgen wij sinds 2014 huiswerkbegeleiding. We helpen leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Studiekring vestiging is gehuisvest in school zelf waardoor je meteen na je laatste les je huiswerk kan maken. De vestiging in het Durendael is toegankelijk voor alle leerlingen uit Oisterwijk en omgeving. Dus ook als je niet op het Durendael zit, kun je bij ons terecht. Vestigingsmanager Anneloes en haar docententeam staan 5 dagen per week klaar om je te helpen met huiswerk. Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijles
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven op het Durendael bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot en met eindexamen.

Lokaal in school

Studiekring heeft 2 vaste lokalen op de 2e verdieping: 201 en 209. Waar elke leerling rustig huiswerk kan maken.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Anneloes je goed kan adviseren over de begeleiding.

Goede samenwerking

Het contact met het Durendael is zeer goed. We overleggen veel tussen met docenten, mentoren en zorgcoördinatoren. Jaarlijks organiseren we een drukbezochte ouderworkshop op school. Meer informatie over de ouderworkshop is hier te vinden. 

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Oisterwijk Durendael:

De voordelen van Studiekring Oisterwijk Durendael

 • Al ruim 4 jaar een betrouwbare partner van school in aanvullend onderwijs.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
 • Meteen na je laatste les je huiswerk maken in een vertrouwde omgeving.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.
 • Zeer goede samenwerking met school.
 • Ook toegankelijk voor leerlingen die niet op het Durendael zitten.

Vestigingsmanager Studiekring Oisterwijk Durendael

Anneloes de Kort
Vestigingsmanager
Anneloes de Kort is sinds 2014 vestigingsmanager. Hiervoor werkte ze als beleidsadviseur onderwijs en deed ze ervaring op voor de klas in het (speciaal) onderwijs. Deze ervaring gebruikt ze in het begeleiden en ontwikkelen van haar leerlingen. Het coachen en motiveren van leerlingen vanuit een positieve aanpak vindt ze het allerleukst. 
Openingstijden
Maandag 14.30 - 17.30 uur
Dinsdag 14.30 - 17.30 uur
Woensdag 14.30 - 17.30 uur
Donderdag 14.30 - 17.30 uur
Vrijdag 14.30 - 17.30 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,6/10
176 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.