Huiswerkbegeleiding & bijles in Oisterwijk | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Oisterwijk Durendael

 

Sinds 2014 verzorgen wij in onze vestiging op het 2Ccollege Durendael huiswerkbegeleiding, bijles en studiecoaching. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor leerlingen klaar. Wij bieden leerlingen hulp met hun huiswerk en het leren voor toetsen, bijles voor bijna alle vakken, motivatie en concentratie. Ons team helpt uw kind ook graag met het op orde houden van de planning, zodat hij of zij stressvrij het jaar kan doorlopen. Onze vestiging bevindt zich op het 2College Durendael en is toegankelijk voor zowel leerlingen van het Durendael als voor alle andere leerlingen uit de omgeving. Wij hebben goed contact met het Durendael en overleggen veel met docenten, mentoren en zorgcoördinatoren. Ook organiseren we jaarlijks een drukbezochte ouderworkshop op school. Meer informatie over de ouderworkshop is hier te vinden. 

 

Hoe ziet een middag bij Studiekring eruit?

Meteen na de laatste les komen leerlingen naar de Studiekring vestiging toe, waar we in drie lokalen huiswerkbegeleiding geven. Als de leerling binnenkomt, kijken we eerst naar de planning van die dag en de doelen voor de komende weken. Daarna gaat uw kind aan de slag. De vestiging is een rustige omgeving, zodat uw kind ongestoord zijn of haar huiswerk kan maken. Ons team overhoort leertaken, bespreekt de leermethode en leerlingen kunnen vragen stellen. Zodra de leerling klaar is, bespreken we uitgebreid wat er gedaan is en wat er eventueel thuis nog moet gebeuren. Met deze persoonlijke aanpak halen wij het maximale uit de leerlingen en hebben zij thuis tijd voor andere zaken. De resultaten en voortgang bespreken we regelmatig met de ouders en de mentor zodat zij ook goed op de hoogte blijven.

Bent u benieuwd? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan!

 

Wat kunt u van ons verwachten?

·       We bepalen de doelen tijdens een vrijblijvend intakegesprek;

·       Een gericht plan van aanpak;

·       Om de maand een evaluatiemoment en wekelijkse updates;

·       Contact met mentor;

·       Altijd opties tot extra overleg.

 

Wilt u meer weten?

Leerlingen en ouders van het 2College Durendael zijn van harte welkom om langs te komen tussen 14.30 uur en 17.30 uur bij lokaal 406 op Dependance Den Donk (Sportlaan 3a). Of neem contact met ons op via 013 303 31 03.

Hopelijk tot ziens! 

  

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Oisterwijk Durendael:

De voordelen van Studiekring Oisterwijk Durendael

 • Huiswerkbegeleiding, bijles en studiecoaching
 • Persoonlijke aandacht en individuele aanpak gericht op zelfstandigheid
 • Leren plannen, structureren en studievaardigheden aanleren in een prettige en positieve sfeer
 • Een vast team van ervaren docentbegeleiders in alle vakken
 • Direct en nauw contact met mentoren en docenten van het 2College Durendael
 • Vier rustige ruimtes exclusief voor Studiekring

Vestigingsmanager Studiekring Oisterwijk Durendael

Anneloes de Kort
Vestigingsmanager
Anneloes de Kort is vestigingsmanager van Studiekring op Durendael. Hiervoor werkte ze als beleidsadviseur onderwijs en deed ze ervaring op voor de klas in het (speciaal) onderwijs. Deze ervaring gebruikt ze in het begeleiden en ontwikkelen van haar leerlingen. Het coachen en motiveren van leerlingen vanuit een positieve aanpak vindt ze het allerleukst.
Openingstijden
Maandag 14.30 - 17.30 uur
Dinsdag 14.30 - 17.30 uur
Woensdag 14.30 - 17.30 uur
Donderdag 14.30 - 17.30 uur
Vrijdag 14.30 - 17.30 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
193 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.