Huiswerkbegeleiding & bijles in Oosterhout | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Vanaf schooljaar 2018-2019 hebben we een nieuwe vestiging in Oosterhout. In een mooie locatie in het centrum van Oosterhout helpen we leerlingen met hun huiswerk. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of mis je misschien wat discipline om je huiswerk te maken? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.


Bijles
Naast huiswerkbegeleiding geven we in Oosterhout 1-op-1 bijlessen in bijna alle vakken en op elk niveau. Van brugklas tot eindexamen. Wij zorgen voor een passende bijlesdocent die jou kan helpen.

Dichtbij school

Wij zitten om de hoek bij het MGR. Frencken College. Je hoeft dus nooit ver te fietsen om je huiswerk te maken.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat de vestigingsmanager je goed kan adviseren over de begeleiding.

Rustige werkplek

Huiswerkbegeleiding geven wij in Oosterhout in een ruime vestiging met veel licht. De bijlessen worden in aparte ruimtes gegeven.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Oosterhout:

De voordelen van Studiekring Oosterhout

 • Een ruime vestiging met rustige werkplekken.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpen met vrijwel alle vakken.
 • Goede prijs- en kwaliteitverhouding.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en school.

Vestigingsmanager Studiekring Oosterhout

Margo Akkermans
Vestigingsmanager
Margo streeft er naar een hand uit te reiken aan diegene die het nodig heeft met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling, het optimaliseren van leerlingen in een groep en het werken aan vooraf gestelde doelen. De vaardigheden zoals, coaching en training, kunnen op verzoek ondersteund worden door Nederlandse Gebarentaal. Margo is een Toegepast Psychologe die zich heeft gespecialiseerd heeft in werken met doven en slechthorenden. Tijdens het voeren van zowel gesprekken bezit zij de ideale combinatie tussen non-verbale communicatie en de vaardigheden die behoren tot de psychologische aspecten. Margo vindt het belangrijk dat een leerling zich op zijn of haar gemak voelt en zichzelf durft te zijn. 
Openingstijden
Maandag 13:30 - 18:30 uur
Dinsdag 13:30 - 18:30 uur
Woensdag 13:30 - 18:30 uur
Donderdag 13:30 - 18:30 uur
Vrijdag 13:30 - 18:30 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak
Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
193 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.