Huiswerkbegeleiding & bijles in Oss | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Oss 

In het centrum van Oss zit de vestiging van Studiekring. Hier helpen we sinds 2011 leerlingen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Door de centrale ligging, is het voor elke leerling uit de regio goed bereikbaar. Lekker makkelijk op weg van school naar huis. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar. Studiekring Oss is een kleinschalige vestiging met veel persoonlijke aandacht. Het team is veelzijdig en gedreven. "We hebben veel kennis van verschillende vakgebieden in huis, staan dicht bij de leerstof en zijn altijd betrokken bij onze leerlingen."

Heb je moeite met plannen of mis je misschien wat discipline om je huiswerk te maken? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijles

Naast huiswerkbegeleiding worden bij Studiekring Oss 1-op-1 bijlessen gegeven in (bijna) alle vakken en op elk niveau. Van brugklas tot eindexamen. Wij zorgen voor een passende docent die jou kan helpen.

Dichtbij school

Studiekring Oss is goed bereikbaar voor leerlingen van het Maaslandcollege en de verschillende locaties van het Hooghuis.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en de vestigingsmanager je goed kan adviseren over de begeleiding.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Oss:

De voordelen van Studiekring Oss

 • Sinds de start van Studiekring Oss in 2011 begeleidden we al honderden leerlingen met bewezen resultaat.
 • Een team van ervaren docenten die je helpt met vrijwel alle vakken.
 • Een kleinschalige vestiging met veel persoonlijke aandacht.
 • Een ruime vestiging met verschillende ruimtes zodat je altijd een rustige werkplek hebt.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en school.

Vestigingsmanager Studiekring Oss

Annabel Brans
Vestigingsmanager
Annabel Brans studeerde psychologie en communicatiewetenschappen. Ze werkte 2 jaar in het aanvullend onderwijs. En sinds 2014 bij Studiekring. Door haar achtergrond weet ze snel wat een leerling nodig heeft en ze verzorgt altijd maatwerk om een leerling snel de weg naar zelfstandigheid te laten vinden.
Openingstijden
Maandag 14.30 - 18.00 uur
Dinsdag 14.30 - 18.00 uur
Woensdag 14.30 - 18.00 uur
Donderdag 14.30 - 18.00 uur
Vrijdag 14.30 - 18.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak
Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
193 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.