Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Oss

BrugklastrainingMidden in het centrum van Oss, in een rustige straat, zit de vestiging van Studiekring. Studiekring Oss is een ruime vestiging met veel licht en ruimte. Doordat Studiekring zo centraal ligt, is het voor elke leerling uit de regio goed bereikbaar. Lekker makkelijk dus op weg van school naar huis. Vestigingsmanager Annabel en haar docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of mis je misschien wat discipline om je huiswerk te maken? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijles
Naast huiswerkbegeleiding worden bij Studiekring Oss 1-op-1 bijlessen gegeven in bijna alle vakken en op elk niveau. Van brugklas tot eindexamen. Wij zorgen voor een passende bijlesdocent die jou kan helpen.

Huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen

Huiswerkbegeleiding
Je huiswerk goed plannen, structuur aanbrengen, leren hoe je moet leren. Kom 3 tot 5 dagen begeleid huiswerk maken bij Studiekring Oss. Lees meer.

Huiswerkklas
Ben jij snel afgeleid door je telefoon? En zoek je een rustige werkplek? Maak je huiswerk in onze huiswerkklas. Lees meer.

Studiecoaching
Wil jij graag beter leren leren? Dan is 1-op-1 studiecoaching iets voor jou. Samen met een ervaren studiecoach werk je aan je persoonlijke leerontwikkeling. Lees meer.

Waarom kiezen voor Studiekring Oss?

  • Sinds de start van Studiekring Oss in 2011 begeleidden we al honderden leerlingen met bewezen resultaat.
  • Een team van ervaren docenten die je helpt met vrijwel alle vakken.
  • Een kleinschalige  vestiging met veel persoonlijke aandacht.
  • Een ruime vestiging met verschillende ruimtes zodat je altijd een rustige werkplek
    hebt.
  • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en school.

Kom vrijblijvend kennismaken!

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek komen we erachter welk type begeleiding het best bij je past. Vul het aanmeldformulier in of bel Annabel op 0412 64 49 22.

Over Studiekring Oss

Studiekring oss

Dichtbij school

Studiekring Oss is goed bereikbaar voor leerlingen van het Maaslandcollege en het Hooghuis locatie TBL.

 

intagesprek

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Annabel jullie goed kan adviseren.

 

Huiswerkbegeleiding klaslokaal

Naar de brugklas

De vestiging in Oss kent een grote ruimte voor huiswerkbegeleiding en huiswerkklas. En daarnaast 2 kleinere ruimtes voor bijlessen.

Advies 2016

Reviews

review

"Mijn dochter besloot aan het begin van het schooljaar dat de havo 4 en 5 wel in 1 jaar wilde proberen. Dat werd dus staatsexamen. Dat betekende wel dat ze de stof, die ze anders einde Havo 4 en heel Havo 5 zou krijgen, moest zien eigen te maken. Daarvoor hebben we een beroep gedaan op de bijles mogelijkheden bi Studiekring Breda. Die hebben geholpen met het maken van een planning en vervolgens de nodige bijlessen verzorgd. Los van het resultaat dat mijn dochter zal behalen, zijn we zeer tevreden over de begeleiding en bijles."

Robert Jan Messemaeckers

Bekijk alle beoordelingen