Huiswerkbegeleiding & bijles in Oud-Beijerland | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Oud-Beijerland 

Vanaf schooljaar 2017-2018 hebben we een vestiging in Oud-Beijerland. Op 5 minuten fietsafstand van het Hoeksch Lyceum en het Willem van Oranje hebben wij een groot licht lokaal met aparte bijlesruimte. Hier helpen wij leerlingen uit Oud-Beijerland en omgeving met hun huiswerk. En omdat we zo dicht bij de scholen zitten hoef je nooit ver te fietsen om naar Studiekring te komen. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of mis je misschien wat discipline om je huiswerk te maken? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijles
Naast huiswerkbegeleiding worden bij Studiekring Oud-Beijerland individuele bijlessen gegeven in bijna alle vakken en op elk niveau. Van brugklas tot eindexamen. Wij zorgen voor een passende bijlesdocent die jou kan helpen.

Ruime vestiging

Studiekring Oud-Beijerland is een ruime, lichte vestiging. We hebben aparte ruimtes voor de bijlessen. Elke leerling kan rustig huiswerk maken.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat de vestigingsmanager je goed kan adviseren over de begeleiding.

Dichtbij school

Studiekring Oud-Beijerland is goed bereikbaar voor leerlingen van het Hoeksch Lyceum, het Willem van Oranje en het Actief College.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Oud-Beijerland:

De voordelen van Studiekring Oud-Beijerland

 • Een gloednieuwe vestiging centraal gelegen in Oud-Beijerland.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
 • Goede prijs- en kwaliteitverhouding.
 • Een ruime overzichtelijke vestiging met gezonde werkplekken.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en school.

Vestigingsmanager Studiekring Oud-Beijerland

Suzanne Teeuwen
Vestigingsmanager
Op de vestiging proberen we een warme, fijne plek te creëren om het leren zo aangenaam mogelijk te maken. Zelf ben ik, Suzanne, na mijn studie psychologie de lerarenopleiding gaan doen. De kennis en vaardigheden die ik daarbij heb opgedaan wil ik graag overdragen op mijn leerlingen. Doel is natuurlijk dat je je goed kan voorbereiden op alle toetsen, maar het is minstens zo belangrijk om vaardigheden op te doen voor de rest van je leven. Zo is Studiekring een mooie aftrap voor een leven lang met plezier leren!
Adres
adres Admiraal de Ruyterstraat 58b
3262 XE Oud-Beijerland
Routebeschrijving ›

bel studiekring 0186 745 803

email studiekringNeem contact op

Vraag een gratis intake aan

Openingstijden
Maandag 15.00 - 18.00 uur
Dinsdag 15.00 - 18.00 uur
Woensdag 15.00 - 18.00 uur
Donderdag 15.00 - 18.00 uur
Vrijdag 15.00 - 18.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak
Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
193 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.