Roermond - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Check5 Studiekring Roermond

Midden in het oude stadcentrum van Roermond, als onderdeel van Jeugdgebouw ‘Het Ontmoetingscentrum’ zit de vestiging Check5 Studiekring Roermond. Hier helpen wij leerlingen uit Roermond en omgeving met hun huiswerk. Vestigingsmanager Mitch en zijn docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen? Of weet je niet zo goed hoe je moet leren? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Check5 Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Check5 Studiekring Roermond bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot en met eindexamen. En zoeken wij altijd een bijlesdocent die bij jou past.

Toetsweekbegeleiding
Leerlingen met huiswerkbegeleiding betalen tijdens de officiële toetsweken een toeslag, hiervoor kun je vanaf de eerste dag voorafgaand aan de toetsweek, elke dag naar de huiswerkbegeleiding komen. Ook op dagen dat je normaal niet zouden komen. Op alle dagen in de toetsweek zijn wij eerder open, namelijk vanaf 12.30 uur. Ook maken wij twee weken voorafgaand aan de toetsweek met de leerlingen een uitgebreide planning. Hieronder een overzicht van de toeslagen.

 • regulier 2-3 dagen HWB, toeslag is € 60,-
 • regulier 4 dagen HWB, toeslag is € 50,-
 • regulier 5 dagen HBW, toeslag is € 40,-

Voor vragen kun je terecht bij een van onze collega’s op de betreffende vestiging.

Ruime vestiging

Check5 Studiekring Roermond heeft een grote ruimte in Het Ontmoetingscentrum in de binnenstad van Roermond. Elke leerling kan hier rustig huiswerk maken.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Check5 Studiekring is en zodat Mitch je goed kan adviseren over de begeleiding.

Dichtbij school

Check5 Studiekring Roermond ligt op fietsafstand van het Broekhin Roermond, Schondeln, Mavo Roermond en de Vrije school.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring (Check5) Roermond:

De voordelen van Studiekring (Check5) Roermond

 • Een kleinschalige vestiging met veel persoonlijke aandacht voor elke leerling.
 • Onderdeel van Jeugdgebouw ‘Het Ontmoetingscentrum’.
 • Bijlessen in bijna elk vak op elk niveau.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en school.
 • Altijd een rustige plek om je huiswerk te maken.

Vestigingsmanager Studiekring (Check5) Roermond

Esther Adema
Vestigingsmanager
Esther Adema heeft Engels en Amerikanistiek gestudeerd en is sinds 2016 werkzaam bij Studiekring: eerst als huiswerkbegeleider en sinds dit schooljaar als vestigingsmanager. Haar sterke vakken zijn de talen, geschiedenis en aardrijkskunde. Dankzij haar ervaring als begeleider kan ze goed inschatten wat een leerling nodig heeft. Ze haalt veel energie uit het helpen en ondersteunen van leerlingen en ze vindt het fijn om het zelfvertrouwen van leerlingen te zien groeien.
Adres
adres Minderbroederssingel 15f
6041 KG Roermond
Routebeschrijving ›

bel studiekring 0475-795051

email studiekringNeem contact op

Vraag een gratis intake aan

Openingstijden
Maandag 14.30 - 18.30 uur
Dinsdag 14.30 - 18.30 uur
Woensdag 14.30 - 18.30 uur
Donderdag 14.30 - 18.30 uur
Vrijdag 14.30 - 18.30 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak
Tijdens proefwerkweken zijn wij open van 12:30 tot 18:30 uur.

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,4/10
179 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.