Huiswerkbegeleiding & bijles in Roosendaal | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Roosendaal 

Vlakbij het Centraal Station en het Norbertuscollege, boven de Babydump ligt de vestiging van Studiekring Roosendaal.  De vestiging bestaat ruim 6 jaar. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan 5 dagen per week voor je klaar. Elke leerling die hulp kan gebruiken bij het schoolwerk kan bij ons terecht. Ben jij een slechte planner? Of weet je eigenlijk niet zo goed hoe je moet leren? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Studiekring Roosendaal bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot en met eindexamen. En zoeken altijd een bijlesdocent die bij jou past. Bijlessen zijn buiten de openingstijden van de vestiging in te plannen.

Dichtbij school

Studiekring Roosendaal ligt dichtbij het Norbertus College, Gertrudis College, Jan Tinbergen College en Da Vinci College. Met het Jan Tinbergen doen wij ook diverse speciale leertrajecten op school.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat de vestigingsmanager je goed kan adviseren over de begeleiding.

Ruime vestiging

Studiekring Roosendaal  is ruim opgezet met 2 lokalen voor huiswerkbegeleiding, 2 bijlesruimtes en een computerlokaal. Er is dus altijd voor elke leerling genoeg plek.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Roosendaal:

De voordelen van Studiekring Roosendaal

 • Afgelopen 6 jaar begeleidden we in Roosendaal veel leerlingen met bewezen resultaat.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
 • Goede contacten met scholen in de buurt.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.
 • Gespecialiseerd in motiveren en plannen.
 • We geven ook faalangsttraining en examentraining

Vestigingsmanager Studiekring Roosendaal

Karlijn Bröker
Vestigingsmanager
Karlijn Bröker heeft een master in Pedagogische Wetenschappen en in International Development-Children’s Rights. Ze werkt 6 jaar bij Studiekring en heeft dus veel ervaring met het begeleiden van leerlingen. Ze leidt ook de vestiging in Roosendaal en is gespecialiseerd in plannen en motivatie.
Adres
adres Admiraal Lonckestraat 1A
4702 XH Roosendaal
Routebeschrijving ›

bel studiekring 0165 52 02 25

email studiekringNeem contact op

Vraag een gratis intake aan

Openingstijden
Maandag 14.00 - 17.30 uur
Dinsdag 14.00 - 17.30 uur
Woensdag 14.00 - 17.30 uur
Donderdag 14.00 - 17.30 uur
Vrijdag 14.00 - 17.30 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak
Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
193 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.