Huiswerkbegeleiding & bijles in Rosmalen - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Wat betekenen de Corona maatregelen voor de diensten van Studiekring? Lees meer

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Rosmalen

In het centrum van Rosmalen vind je de vestiging van Studiekring. Een ruime, moderne locatie waar we leerlingen helpen met hun huiswerk. Vestigingsmanager Thijs en zijn docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of wil je werken aan je studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes maak jij je huiswerk bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen, ook ’s avonds en in het weekend
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Studiekring Rosmalen bijles in bijna alle vakken. En op elk niveau. Bijlessen en studiecoaching kunnen ook ’s avonds en in het weekend worden gepland.

Ruime, moderne vestiging

Studiekring Rosmalen heeft een ruim en licht lokaal waar we huiswerkbegeleiding geven. Daarnaast zijn er twee aparte bijlesruimtes.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Thijs je goed kan adviseren over de begeleiding.

Dichtbij school

Het Rodenborchcollege zit op loopafstand van Studiekring Rosmalen. Ook veel leerlingen van het DS. Piersoncollege komen naar onze vestiging.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Rosmalen:

De voordelen van Studiekring Rosmalen

 • Een kleinschalige vestiging met veel persoonlijke aandacht voor elke leerling.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
 • Al ruim 5 jaar helpen wij leerlingen uit Rosmalen en omstreken met huiswerk.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en school.
 • Goede contacten met scholen in de buurt.

Vestigingsmanager Studiekring Rosmalen

Thijs Frankfort
Vestigingsmanager
Thijs Frankfort heeft gestudeerd aan de PABO. Na een tijd te hebben gewerkt in de commerciële wereld, begon het weer te kriebelen om meer met het onderwijs te gaan doen. Bij Studiekring vond hij een mooie combinatie van die twee werelden. De leerling in zijn volledigheid met zijn kwaliteiten en beperkingen zien, om hem vervolgens te begeleiden naar zelfstandigheid geeft Thijs veel voldoening. 
Openingstijden
Maandag 15.00 - 18.00 uur
Dinsdag 15.00 - 18.00 uur
Woensdag 15.00 - 18.00 uur
Donderdag 15.00 - 18.00 uur
Vrijdag 15.00 - 18.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,4/10
182 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.