Huiswerkbegeleiding & bijles in Rotterdam | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Rotterdam Hillegersberg – Wolfert Dalton

In Rotterdam hebben wij al 10 jaar een vestiging in het Wolfert Dalton. Hier helpen we leerlingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het maken van hun huiswerk. In school hebben we de beschikking over 3 eigen lokalen in de A-vleugel voor huiswerkbegeleiding en bijlessen. Rotterdam Hillegersberg is open voor alle leerlingen uit de omgeving. Dus ook als je niet op het Wolfert Dalton zit, ben je welkom! Onze vestigingsmanager en begeleiders staan 5 dagen per week klaar om je te helpen met huiswerk. Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen, ook voor basisschoolleerlingen
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Studiekring Rotterdam Hillegersberg bijles in ondere andere Engels, Nederlands, Frans, natuurkunde, scheikunde, rekenen, economie, Latijn, Grieks, biologie, Duits en Aardrijkskunde. Daarnaast staan we bekend om onze bijlessen voor basisschoolleerlingen. Zit jij nog op de basisschool maar heb jij hulp nodig bij rekenen, taal of begrijpend lezen? Ook dan kun je bij Studiekring terecht.

Toetsweek opvangklas

Kosten
De kosten bedragen € 80,- per leerling voor vier middagen en €90 per leerling voor vijf middagen, inschrijven is mogelijk voor minimaal vier middagen.
Wil je meer informatie over de Toetsweek Opvangklas? Klik dan hier. Direct aanmelden voor de aankomende toetsweek kan natuurlijk ook via ons aanmeldformulier.

Eigen lokalen en ingang

 Studiekring heeft 3 eigen lokalen in de A-vleugel van het Wolfert Dalton. Daarnaast hebben we een eigen achteringang zodat elke leerling en ouder ons goed kan vinden.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat de vestigingsmanager je goed kan adviseren over de begeleiding.

Goede samenwerking

Omdat we al 10 jaar samenwerken met het Dalton Wolfert kennen we de school en het onderwijs goed. We overleggen dan ook regelmatig met docenten en mentoren.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Rotterdam Hillegersberg:

De voordelen van Studiekring Rotterdam Hillegersberg

 • Al 10 jaar een betrouwbare partner van school in aanvullend onderwijs.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
 • Ook toegankelijk voor leerlingen van buiten het Wolfert Dalton.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.
 • Zeer goede samenwerking met directie en afdelingsleiders van school.

Vestigingsmanager Studiekring Rotterdam Hillegersberg

Floris Sikking
Vestigingsmanager
Floris Sikking heeft Industrial Design gestudeerd, een brede studie en hij heeft daarbij ook een brede interesse. Zijn specialisatie ligt vooral in Natuurkunde, Wiskunde B, Engels, en Scheikunde. Hij creëert graag een rustige en fijne werksfeer, waarbij hij ernaar streeft om zijn leerlingen het meeste uit hun schoolperiode te laten halen en ze op een gemoedelijke wijze tot zelfstandigheid te brengen.
Openingstijden
Maandag 15.30 - 18.30 uur
Dinsdag 15.30 - 18.30 uur
Woensdag 15.30 - 18.30 uur
Donderdag 15.30 - 18.30 uur
Vrijdag 15.30 - 18.30 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak
Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
193 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.