Soest - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Soest

Vlakbij de winkelstraat  ligt de vestiging van Studiekring Soest. De locatie ligt een beetje van de weg af, maar zo gauw je binnenkomt wacht je een lichte ruime vestiging waar we je helpen met je huiswerk.  De vestiging bestaat bijna 5 jaar. Vestigingsmanager Corine en haarteam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen? Of weet je eigenlijk niet zo goed hoe je moet leren? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen ook in het weekend én 's avonds open
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Studiekring Soest bijles in bijna alle vakken. Een aantal bijlessen kan in overleg ook ’s avonds of in het weekend gevolgd worden.

Sinds februari 2018 is vestiging Soest ook 's avonds geopend. Heb jij tot laat les? Of vind jij het prettiger om 's avonds te leren en eerst thuis even te ontspannen en te eten? Dan kun je ook begeleiding volgen van 18.30 tot 21.00 uur.

Dichtbij school

Studiekring Soest ligt dichtbij Het Griftland College, Het Baarnsch Lyceum en Waldheim-mavo. Lekker makkelijk meteen na school huiswerk maken bij Studiekring.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Corine je goed kan adviseren over de begeleiding.

Ruime vestiging

Studiekring Soest heeft twee lichte lokalen voor huiswerkbegeleiding. Daarnaast zijn er 3 bijlesruimtes.


Nieuw bij Studiekring

Toetsweek opvangklas
Voorafgaand aan en in de toetsweek van donderdag 27 juni t/m donderdag 4 juli organiseert Studiekring de opvangklas. In deze klas kunnen leerlingen onder toezicht en in alle rust de toetsen voorbereiden. Om ze hierin te ondersteunen, is er een begeleider aanwezig die kan helpen met plannen en het beantwoorden van (algemene) vragen. Natuurlijk is er de gelegenheid om overhoord te worden.

Kosten
De kosten van de toetsweek opvangklas bedragen € 90,- per leerling voor alle aangeboden dagen. Het is alleen mogelijk om je kind voor alle middagen in te schrijven. De betaling geschiedt via een eenmalige machtiging.

Meer informatie en aanmelden
Wil je meer informatie over deze dienst? Klik dan hier. Direct aanmelden kan natuurlijk ook via ons aanmeldformulier.


 

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Soest:

De voordelen van Studiekring Soest

 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
 • Ruime openingstijden.
 • Veel persoonlijke aandacht voor elke leerling.
 • Goede contacten met scholen in de buurt.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.
 • Samenwerking met hockeyclub MHC Soest.

Vestigingsmanager Studiekring Soest

Corine de Kruijf
Vestigingsmanager
Corine de Kruijf heeft een achtergrond in het basisonderwijs als intern begeleider, remedial teacher en groepsleerkracht. Ze heeft een eigen bedrijf dat gericht is op beeldcoaching. Bij Studiekring zorgt ze voor een goede sfeer zodat elke leerling zich op zijn gemak voelt. Ze maakt gebruik van empowerment, waarbij uitgegaan wordt van de kracht en de mogelijkheden van de leerling.
Adres
adres Burgemeester Grothestraat 19c
3761 CK Soest
Routebeschrijving ›

bel studiekring 035 601 24 12

email studiekringNeem contact op

Vraag een gratis intake aan

Openingstijden
Maandag 15.00 - 21.00 uur
Dinsdag 15.00 - 21.00 uur
Woensdag 15.00 - 21.00 uur
Donderdag 15.00 - 21.00 uur
Vrijdag 15.00 - 21.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,6/10
176 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.