Huiswerkbegeleiding & bijles in Soest - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Soest 

Onze vestiging bevindt zich in het noorden van Soest aan de Burgemeester Grothestraat. Vestigingsmanager Bellinda Bladergroen staat samen met haar team van zes docenten vijf dagen per week klaar voor leerlingen. Studiekring Soest geeft inmiddels alweer vijf jaar huiswerkbegeleiding, bijles en studiecoaching aan leerlingen uit de omgeving. 

Veel leerlingen zijn afkomstig van Het Griftland College, Het Baarnsch Lyceum en de Waldheim Mavo. Maar ook leerlingen van scholen uit Amersfoort, Hilversum en Soest worden begeleid op deze vestiging. Naast leerlingen van vrijwel alle niveaus binnen het voortgezet onderwijs, zijn er ook basisschoolleerlingen en hbo-studenten aanwezig. Daarnaast heeft ons team ook veel ervaring met het begeleiden van leerlingen met verschillende leer- en ontwikkelingsproblemen, zoals ASS en dyslexie.

In de huiswerkbegeleiding zorgen we voor een prettige en rustige sfeer, waar leerlingen zich thuis voelen. We beschikken over twee lichte lokalen voor huiswerkbegeleiding. Daarnaast zijn er drie aparte ruimtes voor bijles. In kleine groepjes komt uw kind zijn/haar huiswerk maken bij Studiekring. We overhoren leerlingen, nemen samen de planning door en tussendoor kunnen leerlingen vragen stellen aan ervaren docenten. Voor iedere leerling maken we een Plan van Aanpak en houden we via onze digitale Huiswerkplanner bij hoe het huiswerk wordt gemaakt. Wij schenken veel aandacht aan de studievaardigheden, planning, werkhouding, concentratie en motivatie. De leerlingen leren bij ons hoe ze kunnen leren.

Benieuwd? Vraag een gratis adviesgesprek aan!

 

Bijlessen

Naast huiswerkbegeleiding verzorgen wij ook bijlessen. Deze worden één-op-één gegeven door onze docenten die bekend zijn met de lesstof. Ze begeleiden de leerlingen op een vriendelijke en betrokken manier. We geven bij Studiekring Soest bijles in bijna alle vakken. 


Studiecoaching

Studiecoaching bij Studiekring. Dat is 1 uur per week één op één hulp bij de vakken waar de leerling moeite mee heeft. Of het nu gaat om wiskunde, biologie of een taal. De leerling leert plannen, mindmappen en schoolwerk systematisch aan te pakken. Onze studiecoaches weten precies hoe ze uw kind met hun leerwerk kunnen helpen. 

 

Toetsweek Opvangklas

Studiekring biedt leerlingen de mogelijkheid om zich goed voor te bereiden op de toetsweken middels de toetsweek opvangklas. Deze klas wordt georganiseerd om leerlingen de mogelijkheid, ruimte en rust te bieden voor een optimale voorbereiding. Een ruimte waarin rustig geleerd kan worden met minimale afleiding. De opvangklas is om ervoor te zorgen dat leerlingen al flink wat leerwerk hebben gedaan voor ze naar huis gaan. Om ze hierin te ondersteunen, is er een begeleider aanwezig die kan helpen met het plannen en het beantwoorden van (algemene) vragen. Natuurlijk is er ook de gelegenheid om overhoord te worden.

 

Ons team

Ons team is veelzijdig en ervaren. We kunnen hierdoor bijlessen geven in bijna alle vakken en op alle niveaus. De huiswerkbegeleiding wordt voornamelijk gegeven door Bellinda en Matthijs. Elke maand schrijven we voortgangsverslagen en regelmatig worden gesprekken gevoerd met de leerlingen en hun ouders. Zo wordt de ontwikkeling goed bijgehouden en werken we steeds weer aan nieuwe aandachtspunten

Bellinda Bladergroen heeft medische biologie gestudeerd en jarenlang onderzoek verricht. Zij geeft bijlessen in de exacte vakken en geeft daarnaast studiecoaching.

Matthijs Oosthoek heeft Spaans gestudeerd en lange tijd in Spanje en Frankrijk gewoond. Hij is één van onze talendocenten en geeft tevens studiecoaching.

Steyn Boers studeert economie en bedrijfskunde en geeft bijlessen in wiskunde, economie, bedrijfskunde (m&o), Nederlands en Engels. Steyn geeft ook studiecoaching.

Elise Kruiswijk gaat een opleiding bouwkunde volgen. Zij geeft o.a. bijles in wiskunde, Engels en Nederlands. Ze geeft tevens studiecoaching en examentraining.

Fons van Geemen studeert accountancy en geeft o.a. bijlessen in wiskunde, economie en bedrijfskunde (m&o). Hij geeft tevens examentraining.

Phoebe de Vaal studeert biologie en medisch laboratoriumonderzoek. Zij geeft bijlessen en examentraining in de exacte vakken.

 

Het intakegesprek

Voordat uw kind start met huiswerkbegeleiding komen jullie samen op intakegesprek. Zo kunnen jullie op je gemak de locatie bekijken en weten jullie waar Studiekring voor staat. Vestigingsmanager Bellinda zal jullie adviseren over de juiste begeleiding.

 

 

 

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Soest:

De voordelen van Studiekring Soest

 • Huiswerkbegeleiding, bijles en studiecoaching
 • Persoonlijke aandacht en individuele aanpak gericht op zelfstandigheid
 • Leren plannen, structureren en studievaardigheden aanleren in een prettige en positieve sfeer
 • Ruime openingstijden; bijles ook in de avond en het weekend mogelijk
 • Zes ervaren docenten in o.a. de vakken wiskunde, scheikunde, natuurkunde, Frans, Engels, Nederlands, Duits, economie en bedrijfskunde
 • Goede contacten met de scholen voor voortgezet onderwijs

Vestigingsmanager Studiekring Soest

Bellinda Bladergroen
Vestigingsmanager
Bellinda Bladergroen heeft Medische Biologie gestudeerd, is gepromoveerd en heeft daarna nog tien jaar onderzoek gedaan. Al tijdens haar studie en werk op het laboratorium vond zij het leuk om kennis over te dragen en onderwijs te geven. Ook bij Studiekring geeft zij graag bijles, met name in biologie en exacte vakken. Zij is betrokken bij haar leerlingen en zoekt net zolang naar een manier van uitleggen tot de leerstof duidelijk is. Ook bij huiswerkbegeleiding is zij altijd op zoek naar de meest passende manier van leren om zo het beste uit elke leerling te halen. Zij vindt het vooral een uitdaging om leerlingen te motiveren, verder te helpen en te laten zien, dat leren niet alleen heel zinvol, maar ook heel leuk kan zijn. Een leerling die roept, dat hij het éindelijk snapt of die blij is met een mooi cijfer: het geeft haar veel voldoening. Bellinda wil ook jou met veel plezier helpen.
Adres
adres Burgemeester Grothestraat 19c
3761 CK Soest
Routebeschrijving ›

bel studiekring 035 601 24 12

email studiekringNeem contact op

Vraag een gratis intake aan

Openingstijden
Maandag 14.30 - 18.00 uur
Dinsdag 14.30 - 18.00 uur
Woensdag 14.30 - 18.00 uur
Donderdag 14.30 - 18.00 uur
Vrijdag 14.30 - 18.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
190 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.