Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Utrecht Centrum

In het centrum van Utrecht, aan de Nieuwegracht, vind je de vestiging van Studiekring. In de ruim opgezette vestiging, verdeeld over 2 verdiepingen, helpen wij leerlingen met hun huiswerk. Vestigingsmanager Bernadette en haar docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of mis je misschien wat discipline om je huiswerk te maken? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijles, ook voor basisschoolleerlingen
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Studiekring Utrecht Centrum 1-op-1 bijlessen. Door het grote aanbod van docenten uit verschillende vakgebieden, kun je in Utrecht bijna in elk vak een bijles volgen. Daarnaast geven wij ook bijlessen aan basisschoolleerlingen. Bijvoorbeeld in de vakken rekenen, taal en begrijpend lezen.

Dichtbij school

Studiekring Utrecht Centrum ligt op fietsafstand van het Sint Bonifatius college, het Sint Gregorius college en het Utrecht Stedelijk Gymnasium. Lekker dichtbij op de route van school naar huis.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Joyce je goed kan adviseren over de begeleiding.

Ruime vestiging

Utrecht Centrum is één van de langstlopende vestigingen van Studiekring. Sinds 1,5 jaar zitten we in de locatie aan de Nieuwe Gracht. Met een grote ruimte voor huiswerkbegeleiding en 2 aparte bijlesruimtes is er voor iedereen plek.

De voordelen van Studiekring Utrecht Centrum

 • Sinds de start van Studiekring Utrecht Centrum in 2006 begeleidden we al honderden leerlingen met bewezen resultaat.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
 • Veel aandacht voor studievaardigheden en leren leren.
 • Midden in het centrum van Utrecht.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.
 • Goede samenwerking met scholen uit de buurt.

Vestigingsmanager Studiekring Utrecht Centrum

Bernadette Dekker
Vestigingsmanager
Bernadette heeft de bachelor Biologie en master Science Education and Communication afgerond aan de Universiteit Utrecht. Ze heeft het onderwijs vanuit verschillende perspectieven meegemaakt door na haar opleiding aan de slag te gaan als biologiedocente en (examen-)mentor. Bernadette heeft zich als PBS-coach inmiddels gespecialiseerd in de ontwikkeling van een positief pedagogisch (leer)klimaat; aandacht voor de individuele leerling staat bij haar centraal. Samen met de leerling stelt ze bij Studiekring een persoonlijk plan van aanpak op waarmee de ontwikkeling van studievaardigheden, vakkennis en zelfreflectie wordt gestimuleerd.
Openingstijden
Maandag 15.00 - 18.00 uur
Dinsdag 15.00 - 18.00 uur
Woensdag 15.00 - 18.00 uur
Donderdag 15.00 - 18.00 uur
Vrijdag 15.00 - 18.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,6/10
175 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.