Huiswerkbegeleiding & bijles Studiekring- Veldhoven Sondervick College - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Studiekring Veldhoven Sondervick College

Na de laatste les direct door naar Studiekring. In oktober 2017 gestart in Veldhoven-dorp en vanaf oktober 2018 helpen wij leerlingen met hun huiswerk in het Sondervick College. Vestigingsmanager Lieke en haar docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of wil je werken aan je studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je laat je planning controleren, er maken samen het moeilijke huiswerk, je wordt overhoord en na 3 uurtjes is jouw huiswerk (grotendeels) af zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij hebben bij Studiekring Veldhoven een ervaren docententeam dat in bijna alle vakken bijlessen geeft. Van brugklas tot en met eindexamen. Wij zoeken altijd een docent die bij je past zodat jullie samen goede vooruitgang kunnen boeken.

Rustige ruimtes

Onze lokalen bevinden zich in het centrale gebouw (gebouw D) van het Sondervick College. Hier hebben wij een eigen hoek met lokalen. Deze liggen afgeschermd van de rest van het gebouw, zodat het lekker rustig is. Tijdens de huiswerkbegeleiding is het rustig in het gebouw, dus ook tijdens de pauzes kan je je fijn ontspannen.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Lieke je goed kan adviseren over de begeleiding. Samen bespreken we dan wat je tot nu toe zelf hebt geprobeerd, waar je tegen aanloopt en hoe we samen het beste resultaat kunnen behalen. We stellen samen doelen op waar we intensief aan gaan werken zodat jij uiteindelijk zo zelfstandig mogelijk wordt in jouw schoolwerk.

Contacten met school

Lieke en haar docententeam heeft al langer contacten met school. Doordat we in het Sondervick College zitten, leren we de school en de docenten steeds beter kennen. De lijntjes zijn kort en dat wordt door ouders en leerlingen als heel prettig ervaren.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Veldhoven:

De voordelen van Studiekring Veldhoven

 • Een nieuwe vestiging maar met een ervaren vestigingsmanager.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken t/m 6 VWO niveau.
 • In school zodat je makkelijk na de laatste les naar Studiekring kan.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en school.
 • Kennis van diverse leerproblemen zoals AD(H)D, dyslexie en PDD-NOS in huis.

Vestigingsmanager Studiekring Veldhoven

Lieke Beerens
Vestigingsmanager
Lieke Beerens is een echte Veldhovense en werkt al een aantal jaren voor Studiekring. Als vestigingsmanager draait ze de vestiging in Eindhoven Stedelijke College en sinds september 2017 ook de vestiging in Veldhoven. Ze studeerde toegepaste psychologie en volgt nu een master Opleiding- en Onderwijswetenschappen. Ze heeft veel ervaring met het begeleiden van jongeren en houdt van een positieve en motiverende aanpak.
Openingstijden
Maandag 15.15 - 18.15 uur
Dinsdag 15.15 - 18.15 uur
Woensdag 15.15 - 18.15 uur
Donderdag 15.15 - 18.15 uur
Vrijdag 15.15 - 18.15 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
190 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.