Veldhoven

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Veldhoven

BrugklastrainingEen gloednieuwe vestiging in Veldhoven. Iets buiten het dorp, aan het hoofdfietspad van en naar het Sondervick College, helpen wij sinds dit jaar leerlingen met hun huiswerk. Vestigingsmanager Lieke en haar docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of wil je werken aan je studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen, ook ’s avonds
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij hebben bij Studiekring Veldhoven een ervaren docententeam dat in bijna alle vakken bijlessen geeft. Van brugklas tot en met eindexamen. Wij zoeken altijd een docent die bij je past. Bijlessen zijn ook buiten openingstijden van de vestiging in te plannen.

Huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen

Huiswerkbegeleiding
Je huiswerk goed plannen, structuur aanbrengen, leren hoe je moet leren. Kom 3 tot 5 dagen begeleid huiswerk maken bij Studiekring Veldhoven. Lees meer.

Huiswerkklas
Gaat leren goed, maar heb je vooral behoefte aan een werkplek zonder afleiding van je telefoon? In de huiswerkklas maak jij rustig je huiswerk. Lees meer.

Studiecoaching
Wil jij graag beter leren leren? Dan is 1-op-1 studiecoaching iets voor jou. Samen met een ervaren studiecoach werk je aan je persoonlijke leerontwikkeling. Lees meer.

Waarom kiezen voor Studiekring Veldhoven?

  • Een nieuwe vestiging maar met een ervaren vestigingsmanager
  • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken t/m 6 VWO niveau.
  • Dichtbij school zodat je makkelijk na de laatste les naar Studiekring kan
  • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en school.
  • Kennis van diverse leerproblemen zoals AD(H)D, dyslexie en PDD-NOS in huis.


Meer informatie?

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek komen we erachter welk type begeleiding het best bij je past. Vul het aanmeldformulier in of bel Lieke op 040 - 3034661.

Over Studiekring Veldhoven

Sudiekring Veldhoven

Ruime vestiging

Studiekring Veldhoven is gevestigd op het terrein van de korfbalvereniging. We hebben de beschikking over een ruim lokaal voor huiswerkbegeleiding en een aparte ruimte voor bijlessen.

 

intagesprek

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Lieke een persoonlijk plan van aanpak voor jou kan maken.

 

Huiswerkbegeleiding 2

Dichtbij school

Studiekring Veldhoven ligt op 500 m van het Sondervick College en op fietsafstand van het Christiaan Huygens in Eindhoven.

Advies 2016