Venlo - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Venlo

In het centrum van Venlo vind je Studiekring Venlo. Hier helpen wij sinds 2013 leerlingen met het maken van hun huiswerk. Zowel boven- als onderbouwleerlingen kunnen bij ons terecht. Vestigingsmanager Maud en haar docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of wil je werken aan je studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen, ook voor basisschoolleerlingen en studenten
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Studiekring in Venlo bijles in bijna alle vakken. Ook basisschoolleerlingen of MBO/HBO studenten kunnen bij ons terecht voor bijlessen op maat.

Dichtbij school

Studiekring Venlo ligt op fietsafstand Den Hulster, Valuas en Blariacum. Lekker makkelijk meteen na school huiswerk maken bij Studiekring.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Maud je goed kan adviseren over de begeleiding.

Mooie vestiging

Studiekring Venlo heeft een grote ruimte voor huiswerkbegeleiding. Daarnaast zijn er aparte lokalen voor bijlessen, of om leerlingen te overhoren.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Venlo:

De voordelen van Studiekring Venlo

 • Een vestiging met veel persoonlijke aandacht voor elke leerling.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
 • Goede prijs- en kwaliteitverhouding.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.
 • Goede contacten met het scholen in de omgeving.

Vestigingsmanager Studiekring Venlo

Maud Koolen
Vestigingsmanager
Maud Koolen studeerde Gezondheidswetenschapen en heeft een master Health Food Innovation Management. Ze is gespecialiseerd in biologie, Nederlands en Engels. Ze is al enige tijd vestigingsmanager en werkte hiervoor als docentbegeleider.
Openingstijden
Maandag 15.00 - 18.00 uur
Dinsdag 15.00 - 18.00 uur
Woensdag 15.00 - 18.00 uur
Donderdag 15.00 - 18.00 uur
Vrijdag 15.00 - 18.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak
Bijlessen kunnen de hele dag en in het weekend worden ingepland.

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,4/10
179 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.