Vlaardingen - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Gratis Ouderworkshop

Help je zoon of dochter met ‘leren leren’, plannen en structureren in de workshop: helpen met huiswerk. De ouderworkshop vindt plaats op dinsdag 14 januari om 19.00 uur op de vestiging in Vlaardingen. Klik hier om je aan te melden voor de gratis workshop. We zien je graag op 14 januari! Liever eerst wat meer informatie? Klik dan hier

 

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Vlaardingen

In Vlaardingen, dichtbij het Groen van Prinsterer vind je de vestiging van Studiekring.  Een nieuwe locatie, waar we in het voorjaar van 2017 naar toe verhuisd zijn. Hier kun jij op een rustige plek je huiswerk komen maken. Vestigingsmanager Marjet en haar docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of wil je werken aan je studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes maak je je huiswerk bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Studiekring Vlaardingen bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot en met eindexamen. En zoeken altijd een bijlesdocent die bij jou past. Bijlessen kunnen ook buiten de openingstijden van de vestiging worden ingepland.

Dichtbij school

Studiekring Vlaardingen ligt op fietsafstand van het Groen van Prinsterer, College VOS, Sint Jozef mavo, Het Schravenlant, het Stedelijk Gymnasium en het Revius College.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat marjet je goed kan adviseren over de begeleiding.

Contacten met school

Studiekring Vlaardingen verzorgt diverse maatwerktrajecten. Afgelopen jaar gaven we klassikale lessen nask1 en Duits aan leerlingen die extra aandacht konden gebruiken.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Vlaardingen:

De voordelen van Studiekring Vlaardingen

 • Veel persoonlijke aandacht voor elke leerling.
 • Sinds 5 jaar een betrouwbare partner in huiswerkbegeleiding in Vlaardingen.
 • In 2017 verhuisd naar een moderne, nieuwe vestiging.
 • Veel ervaring met diverse maatwerktrajecten.
 • Een team van ervaren docenten dat helpt met alle vakken.
 • Goede contacten met scholen in de buurt.

Vestigingsmanager Studiekring Vlaardingen

Betsy Sardjoe
Vestigingsmanager
Adres
adres Van Hogendorplaan 1411
3135 BK Vlaardingen
Routebeschrijving ›

bel studiekring 010 313 62 69

email studiekringNeem contact op

Vraag een gratis intake aan

Openingstijden
Maandag 14.00 - 18.00 uur
Dinsdag 14.00 - 18.00 uur
Woensdag 14.00 - 18.00 uur
Donderdag 14.00 - 18.00 uur
Vrijdag 14.00 - 17.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,4/10
179 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.