Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Vleuten - Amadeus

BrugklastrainingIn Vleuten hebben wij een vestiging in het Amadeus Lyceum.  Hier helpen we leerlingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het maken van hun huiswerk. In school hebben we de beschikking over 3 eigen lokalen. De vestiging is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Amadeus. Vestigingsmanager Emma en haar docententeam staan 5 dagen per week klaar om je te helpen met huiswerk. Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Studiekring Vleuten bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot eindexamen.

Huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen

Huiswerkbegeleiding
Je huiswerk goed plannen, structuur aanbrengen, leren hoe je moet leren. Kom 3 tot 5 dagen begeleid huiswerk maken bij Studiekring Vleuten in het Amadeus. Lees meer.

Huiswerkklas
Gaat leren goed, maar heb je vooral behoefte aan een werkplek zonder afleiding van je telefoon? In de huiswerkklas maak jij rustig je huiswerk. Lees meer.

Studiecoaching
Wil jij graag beter leren leren? Dan is 1-op-1 studiecoaching iets voor jou. Samen met een ervaren studiecoach werk je aan je persoonlijke leerontwikkeling. Lees meer.

Waarom kiezen voor Studiekring Vleuten Amadeus?

  • Een betrouwbare partner van school in aanvullend onderwijs.
  • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
  • Samen met het Amadeus organiseren we ook eindexamentrainingen
  • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.
  • Zeer goede samenwerking met directie en afdelingsleiders van school.

Kom vrijblijvend kennismaken!

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek komen we erachter welk type begeleiding het best bij je past. Vul het aanmeldformulier in of bel Emma op 030 303 95 94.

Wij zoeken in Vleuten Amadeus een zelfstandige huiswerkbegeleider

Ter ondersteuning van vestigingsmanager Emma zijn wij met spoed op zoek naar een huiswerkbegeleider die zelfstandig 2 middagen per week de begeleiding kan draaien. Naast het begeleiden van leerlingen zorg je voor goede verslaglegging, voer je intakegesprekken met ouders en leerlingen en stel je persoonlijke plannen van aanpak op. Ook denk je mee over marketing en groeimogelijkheden van de vestiging. Meer weten? Bekijk dan snel de volledige vacature en solliciteer direct!

Over Vleuten Amadeus

Studiekring vleuten amadeus

Eigen lokalen

Studiekring heeft in het Amadeus Lyceum 3 eigen lokalen in domein 2 en 3, serre domein 2-3 op de 1e verdieping. Na je laatste les rustig huiswerk maken in een vertrouwde omgeving.

 

intagesprek

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Emma je goed kan adviseren over de begeleiding.

 

Lokaal Vleuten

Goede samenwerking

We hebben goed contact met de afdelingsleiders en mentoren van het Amadeus Lyceum. Naast huiswerkbegeleiding organiseren we samen maatwerktrajecten en examentrainingen.

Advies 2016

Reviews

review

"Studiekring geeft mijn zoon, die Asperger en ADHD heeft, de nodige structuur in zijn schoolwerk, wat anders een hopeloze brij zou zijn. De wekelijkse voortgang wordt in detail aan mij doorgegeven per email en er zijn regelmatige evaluatie momenten om het plan van aanpak bij te stellen naar behoefte. Het werkt heel goed!"

Marijke

Bekijk alle beoordelingen