Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Vught

In het centrum van Vught, in een mooi, statig pand zit Studiekring Vught. Een lichte ruime vestiging waar we je helpen met je huiswerk. En met een tuin waar je in de pauze even een luchtje kan scheppen. De vestiging bestaat bijna 5 jaar. Vestigingsmanager Myrthe en haar team staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen? Of weet je eigenlijk niet zo goed hoe je moet leren? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Studiekring Vught bijles in bijna alle vakken. Een aantal bijlessen kan in overleg ook ’s avonds of in het weekend gevolgd worden.

Gratis ouderworkshop - Helpen met huiswerk

Als huiswerkbegeleider weten we als geen ander hoeveel discussie het huiswerk thuis kan opleveren. Veel ouders hebben dezelfde vraag: wat kunnen en moeten we zelf doen om onze zoon of dochter de goede richting op te sturen? Hiervoor hebben we verschillende workshops ontwikkeld gericht op het niveau en de kracht van de leerling. Door het aanleren van slimme gewoontes worden de resultaten nu én straks optimaal!

Help je zoon of dochter met ‘leren leren’, plannen en structureren in onze workshop Helpen met huiswerk. Samen met onderwijsdeskundigen en in gesprek met andere ouders maak je een eigen plan van aanpak. De eerstvolgende gratis workshop is op donderdag 18 april van 18:30u - 20:30u. Profiteer van de voordelen en schrijf je vandaag nog in!

locatie datum tijd thema nieuw bij studiekring? al klant?
Den Bosch do 18 april 18:30 tot 20:30
(inloop vanaf 18:15)
Ouderworkshop aanmelden aanmelden

Dichtbij school

Studiekring Vught ligt op fietsafstand van het Maurick College, Van Maerlant, Sint Janslyceum, Gymnasium Beekvliet, Elde College.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Myrthe je goed kan adviseren over de begeleiding.

Mooie vestiging

Studiekring Vught heeft een licht lokaal voor huiswerkbegeleiding. Daarnaast zijn er 2 bijlesruimtes en een aparte afdeling voor de huiswerkklas.

De voordelen van Studiekring Vught

 • Afgelopen 5 jaar begeleidden we al honderden leerlingen met bewezen resultaat.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
 • Veel persoonlijke aandacht voor elke leerling.
 • Goede contacten met het Maurick College en andere scholen in de buurt.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.
 • Vestigingsmanager Myrthe is gespecialiseerd in motivatie.

Vestigingsmanager Studiekring Vught

Victoria van Stralen
Vestigingsmanager
Victoria van Stralen heeft de lerarenopleiding Duits afgerond en is begonnen aan de master Pedagogische Wetenschappen in Nijmegen.  Zij houdt van reizen, fotograferen en lezen. Een persoonlijke band met de leerling staat voor haar centraal in haar werk.
Openingstijden
Maandag 15.00 - 18.00 uur
Dinsdag 15.00 - 18.00 uur
Woensdag 15.00 - 18.00 uur
Donderdag 15.00 - 18.00 uur
Vrijdag 15.00 - 18.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,6/10
175 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Weekend examentraining in wiskunde A gehad. Was helemaal top! Heel veel geleerd. Het zal me zeker helpen tijdens mijn examen!”
  Anoniem
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen haalen!”
  Anne
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.