Woudenberg - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Woudenberg

In Woudenberg hebben wij sinds 2011 een vestiging. Studiekring is gevestigd in een lokaal van basisschool De Olijfboom. Hier kun jij op een rustige plek je huiswerk komen maken. Vestigingsmanager Ard en zijn docententeam staan 4 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of wil je werken aan je studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes maak je je huiswerk bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen, ook voor groep 7/8
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Studiekring Woudenberg bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot eindexamen. Ook helpen we basisschoolleerlingen met begrijpend lezen, taal en rekenen.

Dichtbij huis

Woon jij in Woudenberg en zit je bijvoorbeeld in Amersfoort op school? Dan kun jij direct na school huiswerk bij ons komen maken. En ben je daarna snel weer thuis.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Ard je goed kan adviseren over de begeleiding.

In De Olijfboom

In De Olijfboom beschikken we over een vast lokaal waar we huiswerkbegeleiding en huiswerkklas geven. Voor 1 op 1 gesprekken mogen we gebruik maken van een lokaal in expertisecentrum Uniek.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Woudenberg:

De voordelen van Studiekring Woudenberg

 • Een kleinschalige vestiging met veel persoonlijke aandacht voor elke leerling.
 • Uitstekende ligging op de route van school naar huis.
 • Ervaren docenten die je helpen met de vakken waar jij moeite mee hebt.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en school.
 • Goede samenwerking met scholen in de buurt.

Vestigingsmanager Studiekring Woudenberg

Ard Tamminga
Vestigingsmanager
Ard Tamminga heeft biologie gestudeerd en werkt sinds 2009 als vestigingsmanager bij Studiekring. Hij heeft veel ervaring in het persoonlijk begeleiden van leerlingen. Ard weet een positieve sfeer te creëren waarin de leerlingen effectief werken. Hij wil hen de juiste tools in handen geven zodat de leerlingen na een aantal maanden zelfstandig verder kunnen.
Openingstijden
Maandag 15.15 - 18.15 uur
Dinsdag 15.15 - 18.15 uur
Woensdag 15.15 - 18.15 uur
Donderdag 15.15 - 18.15 uur
Vrijdag 15.15 - 18.15
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,6/10
176 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.