Huiswerkbegeleiding & bijles in Woudenberg | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Woudenberg 

Onze vestiging is sinds 2011 gevestigd in basisschool De Olijfboom. We beschikken over een ruim lokaal op de 1e verdieping waar we huiswerkbegeleiding en huiswerkklas geven. Voor de bijles maken we gebruik van de ruimte van expertisecentrum Uniek. 

Onze vestigingsmanager zorgt samen met twee docent-begeleiders voor een prettige sfeer waarin de leerling zich goed kan concentreren op het huiswerk. Als de leerling binnenkomt, kijken we eerst naar de planning van die dag. Daarna gaat uw kind aan de slag. Ons team overhoort leertaken, bespreekt de leermethode en leerlingen kunnen vragen stellen. Zodra de leerling klaar is, bespreken we uitgebreid wat er gedaan is en wat er eventueel nog moet gebeuren. 

Heeft een leerling moeite om bij te blijven met één of meerdere vakken, of loopt hij of zij telkens vast bij opgaven, dan is vakinhoudelijke bijles een goed idee. Op onze Studiekring vestiging in Woudenberg kunnen leerlingen bijles volgen in de kernvakken Nederlands, Engels en Wiskunde. Onze ervaren bijlesdocenten helpen uw kind graag! 

Bent u benieuwd? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan!

Wat kunt u van ons verwachten?

Na inschrijving via de website volgt een (telefonisch) intakegesprek. We bespreken tegen welke problemen het kind aanloopt en leggen uit op welke manier wij hem of haar kunnen helpen om de problemen op te lossen. In de eerste week ontvangt de leerling een plan van aanpak met de doelen van de begeleiding en de aandachtspunten die daaruit volgen. De voortgang wordt nauwgezet gevolg. Voor leerlingen in de huiswerkbegeleiding schrijven wij eenmaal per twee maanden een uitgebreid verslag. Bijlesleerlingen ontvangen na elke les een kort verslag met tips en trucs. Is de leerling er aan toe om zelfstandig verder te gaan? Wij geven dit tijdig aan!

Wilt u meer weten?

Kom gerust eens langs op onze vestiging of neem contact op via 033 303 59 32.

Hopelijk tot ziens!

 

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Woudenberg:

De voordelen van Studiekring Woudenberg

 • Huiswerkbegeleiding, bijles en studiecoaching
 • Persoonlijke aandacht en individuele aanpak gericht op zelfstandigheid
 • Leren plannen, structureren en studievaardigheden aanleren in een prettige en positieve sfeer
 • Bijlesdocenten in o.a. de vakken Nederlands, Engels, Frans, Geschiedenis, Wiskunde-A, Wiskunde-B en Biologie
 • Wekelijkse terugkoppeling van de voortgang naar de leerling en de ouders
 • Sinds 2011 dus veel ervaring in het begeleiden van leerlingen van de omliggende middelbare scholen

Vestigingsmanager Studiekring Woudenberg

Ard Tamminga
Vestigingsmanager
Ard Tamminga heeft Biologie en Filosofie gestudeerd en werkt al tien jaar als huiswerkbegeleider bij Studiekring. Hij is gespecialiseerd in het creëren van een goede, rustige sfeer waarin leerlingen effectief leren werken, goede resultaten behalen en uiteindelijk leren zelfstandig te worden. Ard heeft ervaring met het begeleiden van leerlingen met een stoornis in het autisme spectrum.
Openingstijden
Maandag 15.15 - 18.15 uur
Dinsdag 15.15 - 18.15 uur
Woensdag 15.15 - 18.15 uur
Donderdag 15.15 - 18.15 uur
Vrijdag 15.15 - 18.15
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
193 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.