Zeist lyceumkwartier - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Zeist Stichtse Vrije School

In de Stichtse Vrije School in Zeist geven wij al sinds 2006 huiswerkbegeleiding. We helpen leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Studiekring vestiging is gehuisvest in de school, op de eerste verdieping. Leerlingen kunnen meteen na de laatste les hun huiswerk komen maken in een vertrouwde omgeving. Ook leerlingen die niet op de Stichtse Vrije School zitten, zijn van harte welkom op deze vestiging! Vestigingsmanager Arjen en zijn docententeam staan 5 dagen per week klaar om je te helpen met huiswerk. Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.


Bijlessen in alle vakken
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven op de Stichtse Vrije School bijles in alle vakken, op elk niveau en elk leerjaar! We zijn er voor zowel brugklasleerlingen als examenkandidaten.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Zeist Stichtse Vrije School:

De voordelen van Studiekring Zeist Stichtse Vrije School

 • Al ruim 11 jaar een betrouwbare partner van school in aanvullend onderwijs.
 • Zeer goede samenwerking met mentoren, leerlingbegeleiders en zorgcoördinator.
 • Gespecialiseerd in vakinhoudelijke bijlessen op elk niveau.
 • Meteen na je laatste les je huiswerk maken in een vertrouwde omgeving.
 • Veel kennis van dyslexie en faalangst in huis.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.

Vestigingsmanager Studiekring Zeist Stichtse Vrije School

Arjen Cools
Vestigingsmanager
Arjen Cools is na het succesvol afronden van zijn Bachelor Geografie en Biogeologie aan de Universiteit Utrecht doorgegaan met studeren. Wederom met succes heeft hij de Master Geo-communicatie en de Master tot eerstegraads docent aardrijkskunde afgerond eveneens aan de Universiteit Utrecht. Vanaf het begin van zijn studie is Arjen werkzaam geweest bij Studiekring als docent-begeleider. Zowel tijdens zijn werk voor Studiekring als tijdens de opleiding tot eerstegraads docent heeft Arjen veel ervaring opgedaan met het op individueel- en groepsniveau begeleiden van leerlingen. Het creëren van structuur, veiligheid en een prettige werksfeer vindt Arjen belangrijk.
Openingstijden
Maandag 15.00 - 18.00 uur
Dinsdag 15.00 - 18.00 uur
Woensdag 15.00 - 18.00 uur
Donderdag 14.45 - 18.00 uur
Vrijdag 15.00 - 18.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,6/10
176 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.