Zeist lyceumkwartier - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Zeist Stichtse Vrije School

 

Sinds 2006 zijn wij gevestigd in het mooie gebouw van de Stichtse Vrije School. Vijf dagen per week helpt vestigingsmanager Daphne le Clercq met haar team van 5 docenten leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Leerlingen van de Stichtse Vrije School kunnen na de laatste les hun huiswerk bij ons komen maken in een vertrouwde en rustige omgeving. Ook leerlingen die niet op de Stichtse Vrije School zitten, maar wel op zoek zijn naar extra begeleiding op een prettige plek, zijn van harte welkom! Wij verwelkomen en helpen leerlingen van alle niveaus en elk leerjaar graag op onze vestiging. Naast huiswerkbegeleiding bieden we op onze vestiging ook bijles in bijna alle vakken aan, op elk niveau en voor elk leerjaar.

Een rustige werkplek, persoonlijke aandacht, hulp met plannen en extra ondersteuning voor alle schoolvakken. Op onze vestiging staat de leerling centraal!

Twijfel je? Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Ons team

Ons team is veelzijdig en ervaren. We kunnen hierdoor bijlessen geven in alle vakken op alle niveaus. Naast vestigingsmanager Daphne le Clercq bestaat het team uit onder meer:

 • Anouk van Loo – studeert voor therapeutisch coach en werkt bij Studiekring als studiecoach, huiswerkbegeleider en bijlesdocent voor de vakken Engels, Nederlands, Frans en geschiedenis.
 • Bert van Amerongen – studeert aardwetenschappen aan de Universtiteit Utrecht en is gespecialiseerd in het geven van bijlessen scheikunde, natuurkunde en wiskunde B tot en met de examenklassen op elk niveau.
 • Myrthe van Dijk – volgt de opleiding tot docent biologie en kan naast huiswerkbegeleiding en studiecoaching ook bijles geven in de vakken biologie, wiskunde A, Nederlands, scheikunde en Engels.
 • Melle Klein Goldenwijk – studeert Economics & Business Economics aan de Universiteit Utrecht en geeft naast studiecoaching ook bijles in economie, M&O, wiskunde A, Engels en geschiedenis.
 • Sarah van Schuppen – studeert kunstmatige intelligentie en is o.a. gespecialiseerd in het geven van bijlessen in wiskunde.
 • Robert Molkenboer -  studeert commerciële economie aan de Hogeschool Utrecht en kan helpen met onder andere de vakken economie, wiskunde A, geschiedenis, aardrijkskunde, Nederlands en Engels. 
 • Mayke Wiebinga - volgt het Liberal Arts tussenjaar aan de Vrije Hogeschool. Ze geeft naast bijles in onder andere de vakken wiskunde B, scheikunde, biologie, natuurkunde en Engels ook huiswerkbegeleiding en studiecoaching. 
 • Peter le Nobel - Heeft een carrière in de journalistiek achter de rug en doet nu een opleiding tot tweedegraads docent Frans. Hij werkt reeds in het onderwijs en doet daarnaast ook nog een studie toegepaste psychologie. Hij geeft bijles in Nederlands, Frans en Engels en werkt als studiecoach en huiswerkbegeleider.

Wilt u meer weten?

Kom gerust eens langs op onze vestiging of neem contact met ons op via 030 307 35 01.

Wie weet zien wij u op onze vestiging!

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Zeist Stichtse Vrije School:

De voordelen van Studiekring Zeist Stichtse Vrije School

 • Huiswerkbegeleiding, bijles en studiecoaching
 • Persoonlijke aandacht en individuele aanpak gericht op zelfstandigheid
 • Leren plannen, structureren en studievaardigheden aanleren in een prettige en positieve sfeer
 • Al ruim 11 jaar een betrouwbare partner van Stichtse Vrije School in aanvullend onderwijs
 • Rustige en ruime studeeromgeving en leerlingen van alle scholen zijn welkom
 • Zeer goede samenwerking met mentoren, leerlingbegeleiders en zorgcoördinator

Vestigingsmanager Studiekring Zeist Stichtse Vrije School

Daphne le Clercq
Vestigingsmanager
Daphne le Clercq heeft na haar vwo de opleiding sociaal pedagogische hulpverlening gedaan en werkt al bijna drie jaar als vestigingsmanager bij Studiekring. Via haar eigen basisschool is zij bekend met het Vrije School onderwijs en zij heeft tijdens haar studie stage gelopen op het speciaal basisonderwijs van de Vrije School. Verder heeft zij zich ingezet voor het opzetten van onderwijs voor vluchtelingen van alle leeftijden en heeft zij organisatorische ervaring opgedaan bij haar werk op een hogeschool. Zij is gespecialiseerd in plannen, exacte vakken en de taalvakken. Verder werkt zij met veel plezier samen met ouders, leerlingen en medewerkers van de school.    
Openingstijden
Maandag 15.00 - 18.00 uur
Dinsdag 15.00 - 18.00 uur
Woensdag 15.00 - 18.00 uur
Donderdag 15.00 - 18.00 uur
Vrijdag 15.00 - 18.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
190 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.