Zeist de Breul - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Zeist De Breul

In De Breul in Zeist geven wij sinds 2013 huiswerkbegeleiding. En helpen we leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Studiekring vestiging is gehuisvest in een bijgebouw van school, dat we delen met de sectie Engels. Hierdoor kun je meteen na je laatste les in een vertrouwde omgeving huiswerk komen maken. Studiekring in de Breul is exclusief toegankelijk voor leerlingen van school. Vestigingsmanager Jasper en zijn docententeam staan 5 dagen per week klaar om je te helpen met huiswerk. Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Financieringsfonds
De Breul vindt het belangrijk dat elke leerling huiswerkklas of huiswerkbegeleiding kan volgen. Daarom zijn ze samen met Studiekring een Sociaal Fonds gestart, waardoor jaarlijks geld vrijkomt waarmee we ouders tegemoet kunnen komen in de kosten van huiswerkklas of huiswerkbegeleiding. Het fonds wordt beheerd door school. Aanvragen gaan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer weten over de samenwerking van Studiekring en De Breul? Lees het hier.

Lokaal in school

Studiekring heeft in school de beschikking over vaste lokalen waar elke leerling op een rustige plek huiswerk kan maken.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Jasper je goed kan adviseren over de begeleiding.

Contacten met school

Omdat we al 4 jaar samenwerken met De Breul kennen we de school en de docenten goed. De lijntjes zijn kort en dat wordt door ouders en leerlingen als heel prettig ervaren.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Zeist De Breul:

De voordelen van Studiekring Zeist De Breul

 • Al ruim 4 jaar een betrouwbare partner van school in aanvullend onderwijs.
 • Zeer goede samenwerking met mentoren, leerlingbegeleiders en zorgcoördinator.
 • Gespecialiseerd in vakinhoudelijke bijlessen op elk niveau.
 • Meteen na je laatste les je huiswerk maken in een vertrouwde omgeving.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.

Vestigingsmanager Studiekring Zeist De Breul

Jasper Witteveen
Vestigingsmanager
Jasper Witteveen is afgestudeerd musicoloog, koordirigent en naast zijn werk bij Studiekring werkzaam bij een uitgeverij. Daarvoor deed hij technische studies. Dit brengt dat hij in 11 vakken bijles kan geven. Hij heeft inmiddels 8 jaar ervaring als docent-begeleider en vestigingsmanager bij Studiekring.
Openingstijden
Maandag 15.00 - 18.00 uur
Dinsdag 15.00 - 18.00 uur
Woensdag 15.00 - 18.00 uur
Donderdag 14.30 - 17.30 uur
Vrijdag 15.00 - 18.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,6/10
176 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.