Huiswerkbegeleiding & bijles | Studiekring Zeist De Breul - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Zeist De Breul

 

In het prachtige bosrijke Zeist vind je sinds 2013 Studiekring Zeist de Breul. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor alle leerlingen van de Breul klaar voor het geven van bijles, studiecoaching en om te helpen met het huiswerk.

Heeft uw kind extra aandacht en hulp nodig, dan biedt Studiekring deze hulp in school. Na de laatste les kunnen de leerlingen naar Studiekring waar wij de ruimte hebben om aan de slag te gaan. Bij binnenkomst nemen we met iedere leerling de planning en doelen voor de dag door. Daarna gaat iedereen rustig aan het werk. Ons team van docenten staat klaar om leerlingen te overhoren, vragen te beantwoorden en om te helpen de concentratie te bewaren. Na (ongeveer) anderhalf uur is het huiswerk grotendeels af en kunnen de leerlingen met alle rust naar huis.

Voor aandachtsvakken is genoeg tijd gereserveerd, ook besteden we daar extra tijd aan. Daarbij onderhouden wij goed contact met de mentor, zodat we optimaal samenwerken voor het succes van uw kind!

Financieringsfonds
De Breul vindt het belangrijk dat elke leerling huiswerkklas of huiswerkbegeleiding kan volgen. Daarom zijn ze samen met Studiekring een Sociaal Fonds gestart, waardoor jaarlijks geld vrijkomt waarmee we ouders tegemoet kunnen komen in de kosten van huiswerkklas of huiswerkbegeleiding. Het fonds wordt beheerd door school. Aanvragen gaan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer weten over de samenwerking van Studiekring en De Breul? Lees het hier.

Het intakegesprek

Voordat uw kind start met huiswerkbegeleiding komen jullie samen op intakegesprek. Zodat jullie weten wat Studiekring is en zodat de vestigingsmanager jullie goed kan adviseren over de juiste begeleiding. Na het intakegesprek volgt intensieve begeleiding van hoge kwaliteit. Wekelijks vindt er een terugkoppeling plaats over de voortgang van uw kind. Mochten er tussentijds problemen naar boven komen, dan is de vestigingsmanager goed te bereiken om dit direct bespreekbaar te maken.

Contacten met school

Omdat we al een lange periode samenwerken met De Breul kennen we de school en de docenten goed. De lijntjes zijn kort en dat wordt door ouders en leerlingen als heel prettig ervaren.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Zeist De Breul:

De voordelen van Studiekring Zeist De Breul

 • Betrouwbare partner van school in aanvullend onderwijs.
 • Ervaren docenten op elk vakgebied, zowel voor bijles als tijdens de begeleiding.
 • Goede samenwerking met mentoren, leerlingbegeleiders en zorg coördinator.
 • Gespecialiseerd in vakinhoudelijke bijlessen op elk niveau.
 • Studiekring de Breul zit in een vertrouwde omgeving: in de school.
 • Wij hebben twee lokalen voor de huiswerkbegeleiding beschikbaar.

Vestigingsmanager Studiekring Zeist De Breul

Hans Meijer
Vestigingsmanager
Hans Meijer is orthopedagoog met een specialisatie leerlingenzorg. Dit betekent dat hij bekend is met zowel het 'normale' leertraject als met leerproblemen en mogelijke andere problemen die leerlingen kunnen hebben. Als voormalig dyslexiebehandelaar heeft Hans ruime ervaring in het begeleiden van leerlingen met dyslexie.
Openingstijden
Maandag 15.00 - 18.00 uur
Dinsdag 15.00 - 18.00 uur
Woensdag 15.00 - 18.00 uur
Donderdag 14.00 - 17.00 uur
Vrijdag 15.00 - 18.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
193 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.