Zeist De Breul

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Zeist De Breul

BrugklastrainingIn De Breul in Zeist geven wij sinds 2013 huiswerkbegeleiding. En helpen we leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Studiekring vestiging is gehuisvest in een bijgebouw van school, dat we delen met de sectie Engels. Hierdoor kun je meteen na je laatste les in een vertrouwde omgeving huiswerk komen maken. Studiekring in de Breul is exclusief toegankelijk voor leerlingen van school. Vestigingsmanager Jasper en zijn docententeam staan 5 dagen per week klaar om je te helpen met huiswerk. Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Financieringsfonds
De Breul vindt het belangrijk dat elke leerling huiswerkklas of huiswerkbegeleiding kan volgen. Daarom zijn ze samen met Studiekring een Sociaal Fonds gestart, waardoor jaarlijks geld vrijkomt waarmee we ouders tegemoet kunnen komen in de kosten van huiswerkklas of huiswerkbegeleiding. Het fonds wordt beheerd door school. Aanvragen gaan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer weten over de samenwerking van Studiekring en De Breul? Lees het hier.

Huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen

Huiswerkbegeleiding
Je huiswerk goed plannen, structuur aanbrengen, leren hoe je moet leren. Kom 3 tot 5 dagen begeleid huiswerk maken bij Studiekring op De Breul. Lees meer.

Huiswerkklas
Gaat leren goed, maar heb je vooral behoefte aan een werkplek zonder afleiding van je telefoon? In de huiswerkklas maak jij rustig je huiswerk. Lees meer.

Bijlessen
Het ene vak ligt je beter dan het andere. Op De Breul geven we bijlessen in bijna alle vakken tot 6 VWO niveau. Lees meer.

Waarom kiezen voor Studiekring Zeist De Breul?

  • Al ruim 4 jaar een betrouwbare partner van school in aanvullend onderwijs.
  • Zeer goede samenwerking met mentoren, leerlingbegeleiders en zorgcoördinator.
  • Gespecialiseerd in vakinhoudelijke bijlessen op elk niveau.
  • Meteen na je laatste les je huiswerk maken in een vertrouwde omgeving.
  • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.


Kom vrijblijvend kennismaken!

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek komen we erachter welk type begeleiding het best bij je past. Vul het aanmeldformulier in of bel Jasper op 030 307 35 01.

Over Studiekring Zeist De Breul

Studiekring Zeist de Beul

Lokaal in school

Studiekring heeft in school de beschikking over vaste lokalen waar elke leerling op een rustige plek huiswerk kan maken.

 

intagesprek

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Jasper je goed kan adviseren over de begeleiding.

 

Huiswerkbegeleiding 2

Contacten met school

Omdat we al 4 jaar samenwerken met De Breul kennen we de school en de docenten goed. De lijntjes zijn kort en dat wordt door ouders en leerlingen als heel prettig ervaren.

Advies 2016