Huiswerkbegeleiding & bijles in Zoetermeer - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Zoetermeer 

Midden in de wijk Seghwaert, zit de vestiging van Studiekring. Studiekring Zoetermeer is een ruime vestiging met veel licht. Doordat Studiekring zo centraal ligt, is het voor elke leerling uit de regio goed bereikbaar. Lekker makkelijk dus op weg van school naar huis. Vestigingsmanager Rodischa en haar docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of weet je niet zo goed hoe je moet leren? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijles
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een vak onvoldoende? Of weet je niet zo goed hoe je het aan moet pakken? Bij Studiekring Zoetermeer geven we bijles in onder andere Engels, wiskunde, Frans, economie en Nederlands.. Ook basisschoolleerlingen kunnen bij ons terecht voor bijlessen in rekenen, taal en begrijpend lezen.

Dichtbij school

Studiekring Zoetermeer ligt op fietsafstand van Onc Parkdreef, het Alfrink college en het Erasmus college.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Rodischa je goed kan adviseren over de begeleiding.

Lichte vestiging

De vestiging in Zoetermeer kent een grote ruimte voor huiswerkbegeleiding en huiswerkklas. En daarnaast 2 kleinere ruimtes voor bijlessen.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Zoetermeer:

De voordelen van Studiekring Zoetermeer

 • Al 13 jaar begeleiden wij leerlingen met bewezen resultaten.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
 • Veel persoonlijke aandacht voor elke leerling.
 • Goede contacten met scholen in de buurt.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en school.

Vestigingsmanager Studiekring Zoetermeer

Rodischa van Engel
Vestigingsmanager
Rodischa van Engel heeft Pedagogiek gestudeerd en is gespecialiseerd in het creëren van een veilige en prettige sfeer, werk- en leeromgeving. Dit doet zij door middel van het inzetten van de kennis en vaardigheden die zij tijdens haar opleiding heeft opgedaan. Rodischa heeft ervaring met het begeleiden van kinderen en jongeren met achterlopende schoolprestaties.  
Openingstijden
Maandag 15.00 - 18.00 uur
Dinsdag 15.00 - 18.00 uur
Woensdag 15.00 - 18.00 uur
Donderdag 15.00 - 18.00 uur
Vrijdag 15.00 - 18.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
191 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.