Huiswerkbegeleiding & bijles in Zutphen - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Zutphen

Open week

Het is zover! Studiekring Zutphen organiseert een Openweek! In deze week kunnen ouders en docenten eens een kijkje komen nemen bij Studiekring. De open week start op maandag 10 februari tot en met vrijdag 14 februari. Tussen 15:00-18:00 is er vrije inloop om te komen kijken wat we tijdens de huiswerkbegeleiding allemaal doen. Ook kunnen er vragen gesteld worden aan de begeleiders en de vestigingsmanager. Dit doen we natuurlijk op fluistertoon zodat de leerlingen die aan het werk zijn, niet gestoord worden. 

Bent u of kent u ouders die misschien geïnteresseerd zijn? Laat het ze weten en geef het door aan iedereen die u kent!

Vriendjes/vriendinnetjesweek 
Van maandag 10 februari tot en met vrijdag 14 februari organiseren we ook een vrienden en vriendinnen meeloop week. Leerlingen die al bij Studiekring komen, kunnen dan 2vrienden of vriendinnen meenemen om huiswerk bij ons te komen maken. Zij mogen dan gebruik maken van onze planners en we zullen hen die week de echte huiswerkbegeleiding ervaring geven.  
Deze meeloop week is gratis!

U kunt uw kind opgeven voor de vrienden/vriendinnen week tot en met 10 februari door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  te mailen. We ontvangen dan graag de volgende gegevens:

 • Naam van u en uw kind.
 • Geboortedatum van uw kind. 
 • Uw telefoonnummer en adresgegevens. 
 • School van uw kind
 • Niveau en leerjaar van uw kind.
 • Met welke studiekring leerling komen zij mee?
 • Hoeveel dagen en van hoe laat tot hoe laat?

Gratis Ouderworkshop 

Op donderdag 13 februari zal er ook een ouderworkshop plaats vinden. Het thema zal zijn “Tips-voor-thuis!”. Deze start om 19:00. Opgeven kan ook tot en met 10 februari door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hiervoor ontvang we graag de volgende gegeven:

 • Uw naam 
 • Telefoonnummer
 • School van uw kind
 • Met hoeveel u komt. 

Over Studiekring Zutphen

In een rustige straat in het centrum van Zutphen vind je Studiekring Zutphen. Hier helpen wij middelbare scholieren uit de omgeving met hun huiswerk. Vestigingsmanager Martheke en haar docententeam staan vijf dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of wil je werken aan je studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na drie uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

De afgelopen jaren hebben wij gewerkt met leerlingen van het Isendoorn college, Het Stedelijk Zutphen, de Vrije School Zutphen en het Baudartius College. Ook na de veranderingen op het Stedelijk (toekomstig Kompaan) en het Baudartius (toekomstig Eligant) staan wij voor de leerlingen klaar!

Bijlessen ook in het weekend
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Studiekring Zutphen bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot en met eindexamen. Bijlessen kunnen ook worden ingepland in het weekend of in de avonduren.

Ruime vestiging

Studiekring Zutphen is vorig jaar verhuisd naar een nieuwe locatie aan Nieuwstad 73. Hier hebben we een grote lichte vestiging aan een rustige straat.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Martheke je goed kan adviseren over de begeleiding.

Contacten met school

Studiekring Zutphen op een paar minuten lopen van het Baudartius (bovenbouw), Stedelijk en Vrije School. Binnen 10 minuten ben je bij onderbouw Baudartius of Isendoorn.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Zutphen:

De voordelen van Studiekring Zutphen

 • Een kleinschalige vestiging met veel persoonlijke aandacht voor elke leerling.
 • Een team van ervaren docenten die je helpt met vrijwel alle vakken.
 • Sinds 2012 begeleiden we leerlingen met bewezen resultaat.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en school.
 • Altijd een rustige plek om je huiswerk te maken.

Vestigingsmanager Studiekring Zutphen

Martheke Theloosen
Vestigingsmanager
Met haar enthousiaste team werkt vestigingsmanager Martheke aan een veilige en motiverende leeromgeving waarin autonomie en erkenning centraal staan. Ter aanvulling op haar studie en ervaring als tweedegraads geschiedenis docent, heeft zij een Intercultural Studies Programme gevolgd op de Linnaeus University te Zweden, een kort Hbo-programma gevolgd over leer- en gedragsproblemen bij jongeren en is zij gecertificeerd Voedingsdeskundige. Met inmiddels meer dan 5 jaar ervaring met het werken met leerlingen van het voortgezet onderwijs (VMBO-KB tot en met Gymnasium, ADHD, Dyslexie en autisme) en een brede vakkennis, staat ze klaar om orde te creëren in de huiswerkplanning en te helpen met het aanleren van studievaardigheden.
Openingstijden
Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 13.00 - 18.00 uur
Woensdag 13.00 - 18.00 uur
Donderdag 13.00 - 18.00 uur
Vrijdag 13.00 - 18.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,4/10
180 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.