Huiswerkbegeleiding & bijles in Zutphen - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Zutphen 

Over Studiekring Zutphen  

In een rustige straat in het centrum van Zutphen vind je Studiekring Zutphen. Hier helpen wij middelbare scholieren uit de omgeving met hun huiswerk. Vestigingsmanager Martheke en haar docententeam staan vijf dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of wil je werken aan je studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na drie uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

De afgelopen jaren hebben wij gewerkt met leerlingen van het Isendoorn college, Het Stedelijk Zutphen, de Vrije School Zutphen en het Baudartius College. Ook nu tijdens de fusies van het Baudartius en het Stedelijk tot het Eligant en Kompaan en tijdens de Coronatijd, staan we voor alle leerlingen klaar. Zit uw kind op een andere school? Geen probleem! We kijken samen hoe we uw kind het beste kunnen helpen.

Bijlessen ook in het weekend
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Studiekring Zutphen bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot en met eindexamen. Bijlessen kunnen ook worden ingepland in het weekend of in de avonduren. Ook basisschoolleerlingen zijn van harte welkom voor onze basisschoolbegeleiding of brugklastrainingen.  

Inloop
Elke vrijdag is het tussen 16:00 en 17:00 mogelijk om even binnen een kijkje te komen nemen. Even het lokaal bekijken, vragen stellen en informatie meenemen is prima. Wel vragen we u vriendelijk uw handen te desinfecteren bij binnenkomst, op fluistertoon te praten in het lokaal en minimaal 1,5 meter afstand te houden van de leerlingen, ons personeel en mogelijke andere bezoekers.

Door de huidige maatregelen is het helaas tot 18 januari niet mogelijk om onze vestiging te bezoeken, uiteraard spreken we u graag telefonisch of online.

Ruime vestiging

Studiekring Zutphen is sinds enkele jaren gevestigd in een modern pand aan Nieuwstad 73. Hier hebben we een grote lichte vestiging aan een rustige straat.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Martheke je goed kan adviseren over de begeleiding.

Contacten met school

Studiekring Zutphen ligt op enkele minuten lopen van het Baudartius en Het Stedelijk. Binnen 15 minuten ben je bij de Vrije School of het Isendoorn. 

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Zutphen:

De voordelen van Studiekring Zutphen

 • Een kleinschalige vestiging met veel persoonlijke aandacht voor elke leerling.
 • Een team van ervaren docenten die je helpt met vrijwel alle vakken.
 • Sinds 2012 begeleiden we leerlingen met bewezen resultaat.
 • Dagelijkse terugkoppeling naar ouders en school.
 • Altijd een rustige plek om je huiswerk te maken.

Vestigingsmanager Studiekring Zutphen

Martheke Theloosen
Vestigingsmanager
Met haar enthousiaste team werkt vestigingsmanager Martheke aan een veilige en motiverende leeromgeving waarin autonomie en erkenning centraal staan. Ter aanvulling op haar studie en ervaring als tweedegraads geschiedenis docent, heeft zij een Intercultural Studies Programme gevolgd op de Linnaeus University te Zweden, een kort Hbo-programma gevolgd over leer- en gedragsproblemen bij jongeren en is zij gecertificeerd Voedingsdeskundige. Met inmiddels meer dan 5 jaar ervaring met het werken met leerlingen van het voortgezet onderwijs (VMBO-KB tot en met Gymnasium, ADHD, Dyslexie en autisme) en een brede vakkennis, staat ze klaar om orde te creëren in de huiswerkplanning en te helpen met het aanleren van studievaardigheden.
Openingstijden
Maandag 14.00 - 18.00 uur
Dinsdag 14.00 - 18.00 uur
Woensdag 14.00 - 18.00 uur
Donderdag 14.00 - 18.00 uur
Vrijdag 14.00 - 18.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
191 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.