Huiswerkbegeleiding & bijles in Zutphen - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Zutphen 

Over Studiekring Zutphen

In een rustige straat in het centrum van Zutphen vind je Studiekring Zutphen. Hier helpen wij middelbare scholieren uit de omgeving met hun huiswerk. Vestigingsmanager Martheke en haar docententeam staan vijf dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of wil je werken aan je studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na drie uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

De afgelopen jaren hebben wij gewerkt met leerlingen van het Isendoorn college, Het Stedelijk Zutphen, de Vrije School Zutphen en het Baudartius College. Ook na de veranderingen op het Stedelijk (toekomstig Kompaan) en het Baudartius (toekomstig Eligant) staan wij voor de leerlingen klaar!

Inloop

Vanaf vrijdag 6 maart 2020 heeft Studiekring Zutphen iedere vrijdag een gratis inloop uur. Van 15:00 tot 16:00 kunt u even de sfeer komen proeven, wat nuttige informatie verkrijgen of een praatje maken met onze medewerkers. 

Brugklastraning

Bij Studiekring bieden wij Brugklastraining aan. Dit zijn 6 lessen met een klein groepje leerlingen (6-10) en een begeleider.
Samen gaan ze oefenen met alles wat op de middelbare school anders is in vergelijking met de basisschool. Denk aan alle leswisselingen en er zijn plotseling veel meer vakken waarvoor ze ook hun boeken moeten meenemen. Wanneer pak je dan je tas in en wat neem je allemaal mee? En hoe werkt het rooster? En dan komen het huiswerk en de toetsen nog. Hoe plan je dat? En op welke manieren kun je allemaal leren?
In 6 lessen van 1 uur komt dit allemaal langs en worden de leerlingen voorbereid op het volgende jaar. Na iedere les krijgen de ouders een verslagje toegestuurd met wat er is besproken en of er nog bijzonderheden zijn opgevallen

De lessen starten op woensdagmiddag van 14:30-15:30. De eerste les staat gepland op 10 juni en de laatste op 15 juli
Vanzelfsprekend houden we rekening met de maatregelen van het RIVM!

Bijlessen ook in het weekend
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Studiekring Zutphen bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot en met eindexamen. Bijlessen kunnen ook worden ingepland in het weekend of in de avonduren.

Ruime vestiging

Studiekring Zutphen is vorig jaar verhuisd naar een nieuwe locatie aan Nieuwstad 73. Hier hebben we een grote lichte vestiging aan een rustige straat.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Martheke je goed kan adviseren over de begeleiding.

Contacten met school

Studiekring Zutphen op een paar minuten lopen van het Baudartius (bovenbouw), Stedelijk en Vrije School. Binnen 10 minuten ben je bij onderbouw Baudartius of Isendoorn.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Zutphen:

De voordelen van Studiekring Zutphen

 • Een kleinschalige vestiging met veel persoonlijke aandacht voor elke leerling.
 • Een team van ervaren docenten die je helpt met vrijwel alle vakken.
 • Sinds 2012 begeleiden we leerlingen met bewezen resultaat.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en school.
 • Altijd een rustige plek om je huiswerk te maken.

Vestigingsmanager Studiekring Zutphen

Martheke Theloosen
Vestigingsmanager
Met haar enthousiaste team werkt vestigingsmanager Martheke aan een veilige en motiverende leeromgeving waarin autonomie en erkenning centraal staan. Ter aanvulling op haar studie en ervaring als tweedegraads geschiedenis docent, heeft zij een Intercultural Studies Programme gevolgd op de Linnaeus University te Zweden, een kort Hbo-programma gevolgd over leer- en gedragsproblemen bij jongeren en is zij gecertificeerd Voedingsdeskundige. Met inmiddels meer dan 5 jaar ervaring met het werken met leerlingen van het voortgezet onderwijs (VMBO-KB tot en met Gymnasium, ADHD, Dyslexie en autisme) en een brede vakkennis, staat ze klaar om orde te creëren in de huiswerkplanning en te helpen met het aanleren van studievaardigheden.
Openingstijden
Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 13.00 - 18.00 uur
Woensdag 13.00 - 18.00 uur
Donderdag 13.00 - 18.00 uur
Vrijdag 13.00 - 18.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
190 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.