Huiswerkbegeleiding & bijles in Zwijndrecht | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Zwijndrecht - Develstein

Op het Develsteincollege in Zwijndrecht geven wij al meer dan 6 jaar huiswerkbegeleiding en helpen we leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Studiekringvestiging is gehuisvest in school zelf waardoor je meteen na je laatste les je huiswerk kan komen maken. Je vindt ons in lokaal 216. De vestiging is exclusief toegankelijk voor leerlingen van het Develsteincollege. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan 5 dagen per week klaar om je te helpen met huiswerk. Heb jij moeite met plannen? Of weet je niet zo goed hoe je moet leren? Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af, zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijles in alle vakken
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bijles in bijna alle vakken. En zijn er zowel voor brugklasleerlingen als examenleerlingen. Bijlessen zijn ook buiten de openingstijden van de vestiging in te plannen.

Studiecoaching
Studievaardigheden zijn belangrijk om te hebben, je hebt er je hele leven iets aan als je goed kunt plannen. Toch gaat het niet iedereen even makkelijk af en kunnen sommige leerlingen net dat extra steuntje in de rug gebruiken. Daarvoor is er studiecoaching. Tijdens deze begeleiding werk je aan het verbeteren van je studievaardigheden zodat je hier je hele leven profijt van hebt. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

Lokaal in school

Studiekring heeft in school de beschikking over een vast lokaal: 216. Elke leerling kan op een rustige plek zijn of haar huiswerk maken. 

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat de vestigingsmanager je goed kan adviseren over de begeleiding.

Samenwerken met school

We werken al meer dan 6 jaar intensief samen met het Develsteincollege. Ook het merendeel van ons docententeam is zelf leerling geweest op het Develsteincollege. Hierdoor kennen zij de gebruikte lesmethoden, maar zijn zij ook bekend met de meeste leraren en hun manier van lesgeven en toetsen. Dit zorgt ervoor dat we de begeleiding zo goed mogelijk op jou kunnen afstemmen. Wil je weten hoe wij samen met school het beste uit de leerlingen proberen te halen? Lees hier het interview met voormalig rector Paul den Otter.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Zwijndrecht - Develstein:

De voordelen van Studiekring Zwijndrecht - Develstein

 • Al 5 jaar een betrouwbare partner van school in aanvullend onderwijs.
 • Sinds de oprichting begeleidden we al veel leerlingen naar zelfstandigheid.
 • Meteen na je laatste les je huiswerk maken in een vertrouwde omgeving.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met bijna alle vakken.

Vestigingsmanager Studiekring Zwijndrecht - Develstein

Denise van den Boogaard
Vestigingsmanager
Denise is de vestigingscoördinator van Studiekring Zwijndrecht. Ze heeft een diploma behaald als onderwijsassistent en gestudeerd aan de lerarenopleiding voor docent wiskunde. Haar ervaring in het onderwijs wil ze gebruiken om de juiste begeleiding te kunnen aanbieden aan de leerlingen.
Openingstijden
Maandag 14.30 - 18.00 uur
Dinsdag 14.30 - 18.00 uur
Woensdag 14.30 - 18.00 uur
Donderdag 14.30 - 18.00 uur
Vrijdag 14.30 - 18.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
193 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.