logoDe Bollebozen Weekendschool ’s-Hertogenbosch is sinds 31 januari 2010 op zondags ondergebracht in het pand van Studiekring ’s-Hertogenbosch.

De Weekendschool is geen gewone school. Ambitieuze en leergierige kinderen die te maken hebben met een achterstand of risico daarop, kunnen hier op zondag meer leren over verschillende interessante beroepen. Spelenderwijs wordt, waar nodig, gekeken naar taal- en rekenvaardigheden. Regelmatig komen op De weekendschool inspirerende gastdocenten langs die vertellen over hun vak. De kinderen gaan ook wel eens op excursie, naar bijvoorbeeld een rechtbank of tv-studio!

Studiekring ondersteunt het initiatief van harte en sponsort De Bollebozen door de locatie aan het Hinthamereinde 28 op zondag gratis ter beschikking te stellen.

Voor meer informatie over De Bollebozen, zie www.wsdebollebozen.nl

De_BollebozenDe_Bollebozen_2
Foto's: Marc Venrooij

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding

Goed plannen. Geconcentreerd werken. Een toets slim voorbereiden. Veel jongeren hebben hier moeite mee. Wij begeleiden bij het maken van huiswerk en leren leerlingen plannen, structureren en zelfstandig werken. Lees meer

 

bijles 2016

Bijles

Moeite met een vak? Met bijles is de stof snel weer onder controle. Dat is goed voor het zelfvertrouwen en het plezier in leren. Bijles bestaat meestal uit wekelijks een uur persoonlijk les van een vakdocent. Lees meer

 

Advies 2016