Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Kampen

Vanaf schooljaar 2018-2019 hebben we een nieuwe vestiging in Kampen. In een mooie locatie aan de rand van het centrum van Kampen helpen we leerlingen met hun huiswerk. Vestigingsmanager Danielle en haar docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of mis je misschien wat discipline om je huiswerk te maken? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijles
Naast huiswerkbegeleiding geven we in Kampen 1-op-1 bijlessen in bijna alle vakken en op elk niveau. Van brugklas tot eindexamen. Wij zorgen voor een passende bijlesdocent die jou kan helpen.

Huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen

Huiswerkbegeleiding
Je huiswerk goed plannen, structuur aanbrengen, leren hoe je moet leren. Kom 3 tot 5 dagen begeleid huiswerk maken bij Studiekring Kampen. Lees meer.

Huiswerkklas
Ben jij snel afgeleid door je telefoon? En heb jij wat motivatie nodig om te leren? Bij Studiekring Kampen bieden wij een rustige werkplek in onze huiswerkklas. Lees meer.

Studiecoaching
Wil jij graag beter leren leren? Dan is 1-op-1 studiecoaching iets voor jou. Samen met een ervaren studiecoach werk je aan je persoonlijke leerontwikkeling. Lees meer.

Waarom kiezen voor Studiekring Kampen?

  • Een gloednieuwe vestiging met een ervaren vestigingsmanager
  • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
  • Goede prijs- en kwaliteitverhouding.
  • Een ruime vestiging met rustige werkplekken
  • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en school


Kom vrijblijvend kennismaken!

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek komen we erachter welk type begeleiding het best bij je past. Vul het aanmeldformulier in of bel onze klantenservice via 085-0498200.

Meelopen

 

 

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding

Goed plannen. Geconcentreerd werken. Een toets slim voorbereiden. Veel jongeren hebben hier moeite mee. Wij begeleiden bij het maken van huiswerk en leren leerlingen plannen, structureren en zelfstandig werken. Lees meer

 

bijles 2016

Bijles

Moeite met een vak? Met bijles is de stof snel weer onder controle. Dat is goed voor het zelfvertrouwen en het plezier in leren. Bijles bestaat meestal uit wekelijks een uur persoonlijk les van een vakdocent. Lees meer

 

alle diensten

Overige diensten

Studiekring biedt begeleiding op maat. Samen bepalen we welke ondersteuning het beste past. Verschillende diensten kunnen gecombineerd worden. Bijvoorbeeld bijles met een uur studiecoaching. Lees meer

 

Nieuwste blogartikelen

blog

5x back to school tips voor het hele gezin

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Hoe zorg je ervoor dat je zoon of dochter een goede start maakt? En niet meteen achter de feiten aanloopt? Wij geven handige back to school tips voor het hele gezin.

 

Brugklas

Zó overleef je huiswerk in de brugklas

De brugklas is voor veel leerlingen super spannend. Een nieuwe school, nieuwe leraren, nieuwe klasgenootjes. En opeens heel veel huiswerk. Lastig? Nee hoor! Lees deze huiswerktips voor een goede start in de brugklas.

 

ouders over studiekring

Hoe helpt Studiekring?

Stel, dochter of zoon volgt huiswerkbegeleiding bij Studiekring. Wat merk je daar van als gezin? Geeft het rust? Wij gingen met een camera langs bij ouders en leerlingen en vroegen naar hun ervaringen. Bekijk de film.

Reviews

review

"Professionele en persoonlijke begeleiding, goed overleg tussen Studiekring, school en ons als ouders, waardoor er goede afspraken gemaakt zijn en onze dochter, die discalculie heeft echt blijvend geholpen is. Voor ons was vooral de expertise in discalculie doorslag gevend om met Studiekring in zee te gaan en daar hebben we geen spijt van!"

Jorinde Brandligt

Bekijk alle beoordelingen