Meeloopmiddag huiswerkbegeleidingWij vinden het belangrijk dat leerlingen met plezier naar Studiekring komen. En dat ze zich prettig voelen bij onze werkwijze. Om te kijken of huiswerkbegeleiding van Studiekring bij je zoon of dochter past, mogen ze altijd een middag meelopen op de vestiging in de buurt. Zodat ze een beeld krijgen hoe een middag huiswerk maken bij ons eruit ziet. En hoe we zorgen voor meer structuur, planning en overzicht.

Aan het begin van een meeloopmiddag maakt je zoon of dochter samen met de studiecoach een planning voor het huiswerk dat op dat moment in de agenda staat. De rest van de middag gaat hij of zij zelfstandig aan de slag. Uiteraard staan onze studiecoaches klaar om alle vragen te beantwoorden en overhoren ze waar nodig. Aan het einde van de dag checken we of al het huiswerk af is en is je zoon of dochter klaar voor die dag.

Evaluatie en gesprek
De vestigingsmanager neemt na de meeloopmiddag contact met de ouders op om te horen hoe het gegaan is. En om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek.  

Meeloopmiddag in het kort

  • voor alle vmbo-, havo- en vwo leerlingen
  • een middag gratis meelopen op de vestiging in de buurt
  • een planning maken samen met de studiecoach
  • zelfstandig huiswerk maken in een kleine groep leerlingen
  • na afloop een evaluatie en een intakegesprek met de ouders

Lees hier alles over huiswerkbegeleiding van Studiekring.

 meeloopmiddag

Reviews

review

"Wow mijn zoon heeft nu een paar weken bijles wiskunde en haalt alleen nog maar voldoendes. Dit is echt geweldig. De bijles zelf vindt hij erg gezellig en hij geeft nu aan dat hij wiskunde eindelijk snapt. De bijles docente legt het beter uit dan op school. Keep up the good work!!!!!!!!"

Simone

Bekijk alle beoordelingen