OLZ

logo olzHet is zover: dit jaar doe je eindexamen. Spannend! Zeker als je je nog niet zeker voelt over een vak. Dinsdag 2 en donderdag 4 mei organiseert Studiekring examentraining op het Openbaar Lyceum Zeist. In 1 dag neem je samen met een examentrainer de examenstof van A tot Z door. Theorie en opgaven maken. Zodat je met vertrouwen je examens ingaat. En zeker je diploma haalt. Wil jij scoren op je examens? Meld je voor 14 april aan.

Op het Openbaar Lyceum Zeist organiseren wij eendaagse examentrainingen. Deelname kost ‚ā¨ 75,- per training. Op het Openbaar Lyceum Zeist kun je examentraining volgen in de vakken:

Havo

Nederlands Engels Frans Duits
Wiskunde A Wiskunde B Scheikunde  Natuurkunde
Biologie Economie M&O Aardrijkskunde
Geschiedenis      

 

aanmelden png

VWO

Nederlands Engels Frans Duits
Wiskunde A Wiskunde B Wiskunde C Natuurkunde
Biologie Economie M&O Aardrijkskunde
Geschiedenis Scheikunde    

aanmelden png

 

Wil je nu alvast tips om je optimaal voor te kunnen bereiden op het eindexamen?

Wij hebben de belangrijkste examentips voor je op een rijtje gezet. In de training behandelen we nog meer tips en gaan we daarmee oefenen.

Reviews

review

"Mijn zoon met PDDNOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan."

Ellis Lageweg

Bekijk alle beoordelingen