Wij vinden het belangrijk om te weten wat onze klanten van onze dienstverlening vinden. Daarom houden we twee keer per jaar een klanttevredenheidsonderzoek onder ouders en leerlingen. Gemiddeld worden onze organisatie en onze diensten beoordeeld met een 7,8.

Ook kunnen ouders en leerlingen via Feedbackcompany hun mening geven over Studiekring. Dit is een onafhankelijke website met reviews. Hier scoren we een 8,8/10. Hieronder een greep uit de ervaringen van ouders en leerlingen over Studiekring. Nieuwsgierig naar meer (onafhankelijke) reacties? Bekijk alle beoordelingen.

Gemiddelde beoordeling:

 sterren3 142 klanten beoordelen de diensten van Studiekring met een 8,6/10.

Feedback van ouders en leerlingen

Uitstekend
"Goede, persoonlijke, professionele begeleiding met iedere week heldere terugkoppeling via e-mail. Wij zijn super tevreden." 
- Ben Krooswijk

Uitstekend
"Gestructureerde begeleiding op maat gegeven door vakbekwame en enthousiaste docenten, precies wat we zochten. Erg leuk om elke week de voortgang mee te kunnen lezen.” 
- Familie van Dam

Uitstekend
"Studiekring bevalt ons goed, zowel in het verleden de huiswerkbegeleiding als nu de bijlessen. Over de locatie en docenten daarvan niets dan lof, goede en heldere communicatie." 
- Familie Tijdeman