Van-DaleTaal is communicatie, of je nu schrijft, leest, praat of luistert. Als je een taal goed beheerst, begrijp je wat andere mensen bedoelen. En als je een taal goed en correct gebruikt, word je ook zelf beter begrepen. Met die intentie is Johan Hendrik van Dale ooit begonnen met zijn eerste woordenboek. En met diezelfde intentie verzorgt Van Dale Uitgevers vandaag de dag een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied.

In het onderwijs is taal niet alleen een belangrijk onderdeel van het curriculum, het is ook het gereedschap dat bij alle vakken gebruikt wordt om de benodigde kennis over te dragen. Ook bij de zaakvakken is taal je belangrijkste gereedschap. Niet alleen voor je onderwijsloopbaan, maar voor de rest van je leven, is een goede beheersing van de taal een groot voordeel. Natuurlijk besteedt Studiekring in haar begeleidingsvormen aandacht aan taalontwikkeling. Maar dat kunnen we nog beter doen wanneer we onze krachten bundelen met de grootste autoriteit in Nederland op het gebied van taal.

 

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.