Samenwerken met scholen

Studiekring verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles en trainingen. We hebben hier bijna twee decennia ervaring mee en zijn de trotse marktleider in Nederland. We werken intensief samen met scholen. Dit doen we op verschillende manieren. Van vestigingen gehuisvest in een school waar we huiswerkbegeleiding geven, tot het organiseren van examentrainingen of specifieke maatwerktrajecten. We vinden het belangrijk dat we samen voor een sterke omgeving zorgen waar jongeren zich kunnen ontwikkelen tot zelfstandige persoonlijkheden. Dat is waardevol, nu én straks.

klaslokaal032.jpg

Studiekring en school

Studiekring heeft vestigingen in meer dan 50 scholen in Nederland. Samen met deze scholen proberen we leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden. Benieuwd naar onze visie en werkwijze?

lr-iStock-879746984.jpg

Passend onderwijs

Elke leerling verdient de begeleiding die bij hem of haar past.  Heeft u een specifieke hulpvraag op het gebied van passend onderwijs? Studiekring denkt graag met u mee in een geschikte oplossing.

Lr-iStock-480160126.jpg

Diensten op school

Studiekring biedt een breed dienstenpallet aan in school. Naast huiswerkbegeleiding kunnen we ook helpen met het organiseren van lentescholen, zomerscholen en examentrainingen.

Copyright © 2010-2023 Studiekring BV 085 - 049 82 00