Bijles volgen | Nu ook online! | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Bijles op school

Sommige leerlingen hebben moeite met een specifiek vak. Ze weten hoe ze moeten leren, hoe ze moeten plannen, maar het lukt ze niet om dat ene vak onder controle te krijgen. Voor een docent is het vaak lastig om elke leerling in de klas dé aandacht te geven die hij of zij nodig heeft. Daar kan bijles van Studiekring helpen. Wekelijks 1 of 2 uur werken aan een vak. Extra uitleg en oefeningen van een ervaren docent. Op deze manier krijgen ze snel het vak weer onder controle. En werken ze met meer zelfvertrouwen aan het huiswerk.

Bijles op school is:
* voor alle vwo-, havo- en vmbo leerlingen
* gemiddeld 1 tot 2 uur bijles per week
* één op één bijles van een ervaren docent
* wekelijks een planning doornemen met de leerling
* wekelijkse updates naar ouders en school

Bijles in de praktijk
Wilt u meer weten over bijles? Lees de brochure.

Samenwerken
Wij vinden het belangrijk dat we goed contact hebben met de school waarmee we samenwerken. We hebben hetzelfde belang als u, namelijk het beste uit de leerling halen. Daarom hebben de vestigingsmanager en de bijlesdocent van Studiekring intensief contact met uw docenten. En houden we ouders en school altijd op de hoogte van de ontwikkeling van de leerling middels e-verslagen en evaluaties.

Waarom Studiekring in school?
Wij vullen het onderwijs aan op een manier die past bij uw school. Onze docenten kunnen de 1 op 1 begeleiding bieden. En nét die extra oefeningen met de leerling doornemen. Voor de leerling is het ideaal omdat hij na school direct naar Studiekring kan. In zijn vertrouwde omgeving.

Andere voordelen:
* Studiekring vergroot de ouderbetrokkenheid door de wekelijkse updates
* Docenten van school en docenten van Studiekring vullen elkaar aan
* Leerlingen krijgen begeleiding in een vertrouwde omgeving
* De schoolresultaten verbeteren aanzienlijk                                  

Kosten?
Elk traject is anders. En op maat gemaakt. Daarom zijn verschillende kostenplaatjes mogelijk. Denk aan gedeelde kosten door school en ouders, of volledige kostendekking door ouders. Maar ook subsidiemogelijkheden vanuit Passend Onderwijs. We komen dan ook graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 085 - 049 82 00.