Brugklastraining op school

U weet als geen ander hoe spannend de brugklas is voor uw brugklassers. Ze moeten wennen aan een nieuwe omgeving, nieuwe vakken en nieuwe klasgenoten. Ook is het voor veel eerstejaars zoeken naar de juiste balans tussen school en vrije tijd. Dit is waar Studiekring helpt. Met onze brugklastraining bereiden we brugklassers optimaal voor op de middelbare school. We leren ze studievaardigheden en oefenen met huiswerk maken. Zodat ze met veel zelfvertrouwen kunnen starten bij u op school.

Brugklastraining op school is:
* voor alle brugklassers op het vmbo, havo of vwo
* individuele training
* minimaal 1 uur per week
* inclusief lesmateriaal
* onder begeleiding van ervaren studiecoaches
* wekelijkse updates naar ouders en mentor

Thema’s in de brugklastraining:
– plannen, agendagebruik en doelen stellen
– de overgang van vakken
– kennismaking met nieuwe vakken
– de organisatie van schoolspullen
– het maken van een toets
– verschillende leerstijlen

Brugklastraining in de praktijk
Wilt u meer weten over brugklastraining? Download de brochure.

Samenwerken
Wij vinden het belangrijk dat we goed contact hebben met de school waarmee we samenwerken. We hebben hetzelfde belang als u, namelijk het beste uit de leerling halen. Daarom hebben de vestigingsmanager en docenten van Studiekring intensief contact met uw mentoren. En houden we school en ouders altijd op de hoogte van de ontwikkeling van de leerling middels e-verslagen en evaluaties.

Waarom Studiekring in school?
Wij vullen het onderwijs aan op een manier die past bij uw school. Onze medewerkers kunnen de leerlingen nét dat extra beetje hulp bieden. Voor de leerling is het ideaal omdat hij na school direct naar Studiekring kan. In zijn vertrouwde omgeving.

Andere voordelen:
* Studiekring vergroot de ouderbetrokkenheid door de wekelijkse updates
* Docenten van school en docenten van Studiekring vullen elkaar aan
* Leerlingen krijgen begeleiding in een vertrouwde omgeving
* De schoolresultaten verbeteren aanzienlijk

Kosten?
Elk traject is anders. En op maat gemaakt. Daarom zijn verschillende kostenplaatjes mogelijk. Denk aan gedeelde kosten door school en ouders, of volledige kostendekking door ouders. Maar ook subsidiemogelijkheden vanuit Passend Onderwijs. We komen dan ook graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 085 – 049 82 00.

Copyright © 2010-2021 Studiekring BV 085 - 049 82 00