Diensten op school - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Diensten op school

Studiekring biedt een breed scala aan diensten. We kunnen huiswerkbegeleiding, bijlessen en studiecoaching geven bij u op school. Daarnaast bieden wij aanvullend ook trainingen als faalangsttrainingen en brugklastrainingen. Studiekring kan u hiermee helpen.

Passende oplossing
In het dienstenaanbod op scholen vinden wij het belangrijk dat de leerling altijd de begeleiding krijgt die hij of zij nodig heeft. Daarom gaan we samen met u in gesprek wat we voor uw school en uw leerlingen kunnen betekenen. Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., coördinator schoolcontacten. Zij komt graag een keer langs om te adviseren over de best passende oplossing.

 

Bel naar 085-049 82 00 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Huiswerkbegeleiding

Goed plannen. Structuur aanbrengen. Leren leren. Jongeren hebben hier moeite mee. Studiekring kan helpen uw leerlingen extra te begeleiden in studievaardigheden. En zo uw leerlingen te leren plannen en zelfstandig te laten werken.

Lees verder ›

Huiswerkklas

Een rustige plek om ’s middags gestructureerd huiswerk te maken. Dat is het voordeel van onze huiswerkklas. Geen afleiding en altijd onder toezicht van een begeleider. Met als voordeel: thuis is het huiswerk klaar.

Lees verder ›

Bijles

Veel leerlingen hebben een vak waar ze moeite mee hebben. Ze vinden de stof lastig en hebben gebrek aan motivatie om ervoor te leren. Studiekring geeft 1-op -1 bijlessen. En zorgt zo dat leerlingen de stof weer onder controle krijgen.

Lees verder ›

Examentraining

Geef uw examenleerlingen extra oefening met examentrainingen in school. Onze ervaren docenten geven 1- of 2 daagse trainingen die helpen bij een optimale voorbereiding. Dat geeft vertrouwen én een goed resultaat.

Lees verder ›

Zomer- en lentescholen

Ook dit jaar zijn er weer subsidies beschikbaar voor zomer- en lentescholen. U bepaalt welke leerling een extra duwtje in de rug nodig heeft en alsnog overgaat. Wij verzorgen de complete organisatie.

Lees verder ›

Brugklastraining

Starten in de brugklas is spannend. Onze brugklastraining bereidt brugklassers voor op deze nieuwe periode. Met handige tips zorgen onze ervaren studiecoaches voor een goede start.

Lees verder ›

Faalangsttraining

In 7 bijeenkomsten bieden we uw leerlingen grip op faalangst. Vanuit een gedegen aanpak werken we aan een helder doel: vol vertrouwen aan een toets, presentatie of opdracht kunnen beginnen.

Lees verder ›

Studiecoaching

Voor leerlingen die moeite hebben met studievaardigheden. En behoefte hebben aan begeleiding. Onze coaches kennen de geheimen van slim leren. En zorgen dat uw leerlingen weer snel zelfstandig leren.

Lees verder ›