Examentraining - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

De eindexamenperiode is een spannende tijd voor uw examenleerlingen. Zeker als ze nog niet helemaal zeker zijn van een bepaald vak. En uw docenten er niet aan toe komen om elke examenleerling de aandacht te geven die hij of zij nodig heeft.  Met de examentraining, in samenwerking met kennispartner Lyceo, op school biedt u uw examenleerlingen extra oefening in een eindexamenvak. Waardoor ze vol zelfvertrouwen hun examens ingaan. En u het slagingspercentage van uw school aanzienlijk verbetert.

Met trots kunnen wij melden dat Studiekring voor examentrainingen een samenwerking is aangegaan met Lyceo, de meest gevraagde en meest ervaren examentrainer van Nederland.

Waarom Lyceo?

Voor Studiekring was de keuze simpel. Lyceo laat als enige examentrainer in Nederland jaarlijks de effectiviteit van de trainingen wetenschappelijk toetsen door een onafhankelijke partij, SEO Economisch Onderzoek. Voor het 5de jaar op rij is gebleken dat de examentrainingen van Lyceo bewezen effectief zijn. Met Lyceo examentrainingen zorgen we ervoor dat leerlingen op uw school optimaal worden voorbereid op de eindexamens. Wilt u meer informatie? Lees dan verder via lyceo.nl.

Over Lyceo Examentrainingen bij u op school

  • Lyceo is als enige examentrainer in Nederland bewezen effectief.

  • Deelnemers van de examentrainingen scoren gemiddeld 0,9 punt hoger op het centraal examen op het vak waarvoor zij een training hebben gevolgd. Bij sommige vakken blijkt dat leerlingen zelfs tot 1,4 punt hoger scoren.

  • De twee- of driedaagse examentrainingen worden gegeven bij u op school.

  • De houding en kennis van de examentrainers worden door deelnemers beoordeeld met een 8,3.

  • Trainingen voor alle vakken op vmbo-t-, havo-, en vwo- niveau.

  • Lyceo werkt met uniek eigen ontwikkeld lesmateriaal, dat elk jaar geheel wordt vernieuwd en aangepast.

Ga voor meer informatie naar Lyceo.nl