Examentraining - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

De eindexamenperiode is een spannende tijd voor uw examenleerlingen. Zeker als ze nog niet helemaal zeker zijn van een bepaald vak. En uw docenten er niet aan toe komen om elke examenleerling de aandacht te geven die hij of zij nodig heeft. Dit is waar Studiekring helpt. Met onze 2-daagse examentraining op school biedt u uw examenleerlingen extra oefening in een eindexamenvak. Waardoor ze vol zelfvertrouwen hun examens ingaan. En u het slagingspercentage van uw school aanzienlijk verbetert. Wist u dat 96% van onze examenleerlingen vorig jaar geslaagd is?

Examentraining van Studiekring op school is:
* optimale voorbereiding van leerlingen in een vertrouwde omgeving
* mogelijk in 37 vakken op alle niveaus
* nergens omkijken naar hebben. De organisatie en communicatie is volledig in handen van Studiekring
* hogere slagingspercentages zonder extra werkdruk op uw docententeam

Onze examentrainers:
* komen grotendeels uit onze eigen docentenpoule
* hebben ervaring met het geven van bijles en studiebegeleiding op examenniveau
* zijn getest op vakinhoudelijke kennis, didactische en sociale vaardigheden
* worden zorgvuldig geselecteerd en getraind
* zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Meer weten over de inhoud van de trainingsdagen, de organisatie vanuit Studiekring en het examenmateriaal wat we gebruiken? Lees onze uitgebreide scholenbrochure.

Examentraining in de praktijk
Voor ouders en leerlingen zetten we alle ins and outs over de examentrainingen op een rijtje. Lees de brochure.

Examentraining is maatwerk
Een examentraining is altijd maatwerk. We kijken samen met u welke trainingen bij uw school aansluiten. Er zijn verschillende kostenplaatjes mogelijk. Denk aan gedeelde kosten door school en ouders, of volledige kostendekking door ouders. Voor scholen geldt altijd een korting op examentrainingen.
We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact op met Greke Heida, adviseur scholencontacten, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel 06-10615428. Of vul het contactformulier in.

Waarom samenwerken met Studiekring?
Studiekring is dé marktleider op het gebied van leerlingbegeleiding. We hebben ruim 16 jaar ervaring en werken vanuit een bewezen leermethodiek. We hebben 100 vestigingen in Nederland, waarvan de helft gevestigd is in een school. Wilt u ervaringen lezen van andere scholen waarmee we samenwerken? Kijk dan hier.