Huiswerkbegeleiding volgen | plan een intakegesprek | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding op school

We leven in een wereld die veel van uw leerlingen vraagt. De lat ligt hoog. Zowel op school als in hun vrije tijd hebben ze het druk. Sommige leerlingen hebben moeite om de juiste balans te vinden. En weten niet hoe ze hun schoolwerk het beste kunnen aanpakken. U wilt uw leerlingen natuurlijk zo goed mogelijk ondersteunen. Toch kunt u niet elke leerling altijd de aandacht geven die hij of zij nodig heeft. Dit is waar Studiekring helpt. Met onze huiswerkbegeleiding bij u op school kunnen we samen die extra begeleiding bieden. We leren jongeren leren, ieder op hun eigen manier. Zodat ze na een aantal maanden weer zelfstandig verder kunnen.

Huiswerkbegeleiding op school is:
* voor alle vwo, havo en vmbo leerlingen
* 2 tot 5 middagen per week
* in een kleine groep, begeleid door ervaren studiecoaches
* wekelijkse updates naar ouders en mentoren
* een rustige werkplek zonder afleiding

Huiswerkbegeleiding in de praktijk
Wilt u weten meer weten over huiswerkbegeleiding? Download de brochure. 

Samenwerken
Wij vinden het belangrijk dat we goed contact hebben met de school waarmee we samenwerken. We hebben hetzelfde belang als u, namelijk het beste uit de leerling halen. Daarom heeft de vestigingsmanager van Studiekring intensief contact met uw docenten. En houden we ouders en school altijd op de hoogte van de ontwikkeling van de leerling middels e-verslagen en evaluaties.

Waarom Studiekring in school?
Wij vullen het onderwijs aan op een manier die past bij uw school. Onze docenten zorgen voor een rustige en motiverende werkplek. Voor de leerling is het ideaal omdat hij na school direct naar Studiekring kan. In zijn vertrouwde omgeving. En komt hij thuis, dan heeft hij zijn huiswerk gemaakt. Wij hebben de tijd om met de leerling te werken aan studievaardigheden, plannen en leren leren. Hierdoor krijgt de leerling meer zelfvertrouwen en kan hij na een aantal maanden intensieve begeleiding weer zelfstandig aan de slag.

Andere voordelen:
* Studiekring vergroot de ouderbetrokkenheid door de wekelijkse updates
* Docenten van school en docenten van Studiekring vullen elkaar aan
* Leerlingen krijgen begeleiding in een vertrouwde omgeving
* De schoolresultaten verbeteren aanzienlijk                               

Kiezen voor Studiekring
Studiekring is dé marktleider op het gebied van leerlingbegeleiding. We hebben ruim 16 jaar ervaring en werken vanuit een bewezen leermethodiek. We hebben 100 vestigingen in Nederland, waarvan de helft gevestigd is in een school. Wilt u ervaringen lezen van andere scholen waarmee we samenwerken? Kijk dan hier.

Kosten?
Elk traject is anders. En op maat gemaakt. Daarom zijn verschillende kostenplaatjes mogelijk. Denk aan gedeelde kosten door school en ouders, of volledige kostendekking door ouders. Maar ook subsidiemogelijkheden vanuit Passend Onderwijs. We komen dan ook graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 085 - 049 82 00.


Wij geven ook: