Huiswerkklas op school

We leven in een wereld die veel van uw leerlingen vraagt. De lat ligt hoog. Zowel op school als in hun vrije tijd hebben ze het druk. Sommige leerlingen hebben moeite om de juiste balans te vinden. En weten niet hoe ze hun schoolwerk het beste kunnen aanpakken. U wilt uw leerlingen natuurlijk zo goed mogelijk ondersteunen. Waar voor de ene leerling intensieve huiswerkbegeleiding uitkomst biedt, is voor de andere leerling een rustige werkplek al voldoende. Voor deze leerlingen is er huiswerkklas van Studiekring. Een rustige omgeving zonder afleiding om huiswerk te maken en vragen te stellen. Onder toeziend oog van ervaren docenten.

Huiswerkklas op school is:
* voor alle vwo-, havo- en vmbo leerlingen
* 1 tot 5 middagen per week rustig huiswerk maken
* onder toeziend oog van ervaren studiecoaches
* wekelijks een planning doornemen met de leerling
* elke 10 weken een evaluatie naar ouders en school

Huiswerkklas in de praktijk
Wilt u meer weten over huiswerkklas? Lees de brochure.

Samenwerken
Wij vinden het belangrijk dat we goed contact hebben met de school waarmee we samenwerken. We hebben hetzelfde belang als u, namelijk het beste uit de leerling halen. Daarom heeft de vestigingsmanager van Studiekring intensief contact met uw docenten. En houden we ouders en school altijd op de hoogte van de ontwikkeling van de leerling middels e-verslagen en evaluaties.

Waarom Studiekring in school?
Wij vullen het onderwijs aan op een manier die past bij uw school. Onze docenten zorgen voor een rustige en motiverende werkplek. Voor de leerling is het ideaal omdat hij na school direct naar Studiekring kan. In zijn vertrouwde omgeving. En komt hij thuis, dan heeft hij zijn huiswerk gemaakt. Tijdens de huiswerkklas hebben we ook tijd om de leerling te helpen met een planning en studievaardigheden.

Andere voordelen:
* Studiekring vergroot de ouderbetrokkenheid door de wekelijkse updates
* Docenten van school en docenten van Studiekring vullen elkaar aan
* Leerlingen krijgen begeleiding in een vertrouwde omgeving
* De schoolresultaten verbeteren aanzienlijk

Kosten?
Elk traject is anders. En op maat gemaakt. Daarom zijn verschillende kostenplaatjes mogelijk. Denk aan gedeelde kosten door school en ouders, of volledige kostendekking door ouders. Maar ook subsidiemogelijkheden vanuit Passend Onderwijs. We komen dan ook graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 085 – 049 82 00

Copyright © 2010-2021 Studiekring BV 085 - 049 82 00