voor scholen 2016

Klaar voor morgen
Samenwerken met scholen

Studiekring verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles en trainingen. We hebben hier bijna twee decennia ervaring mee en zijn de trotse marktleider in Nederland. We werken intensief samen met scholen. Dit doen we op verschillende manieren. Van vestigingen gehuisvest in een school waar we huiswerkbegeleiding geven, tot het organiseren van examentrainingen of specifieke maatwerktrajecten. We vinden het belangrijk dat we samen voor een sterke omgeving zorgen waar jongeren zich kunnen ontwikkelen tot zelfstandige persoonlijkheden. Dat is waardevol, nu én straks.

 

quote 3

 

Overige diensten2

Studiekring en school

Studiekring heeft vestigingen in meer dan 50 scholen in Nederland. Samen met deze scholen proberen we leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden. Benieuwd naar onze visie en werkwijze? Lees meer.

 

alle diensten

Diensten op school

Studiekring biedt een breed dienstenpallet aan in school. Naast huiswerkbegeleiding kunnen we ook helpen met het organiseren van lentescholen, zomerscholen en examentrainingen. Lees meer.

 

Passend onderwijs

Passend onderwijs

Elke leerling verdient de begeleiding die bij hem of haar past.  Heeft u een specifieke hulpvraag op het gebied van passend onderwijs? Studiekring denkt graag met u mee in een geschikte oplossing. Lees meer.

 

Uit de praktijk

Corlaer college

Examentraining op school

Martin Timmer, examensecretaris op het Corlaer College haalde Studiekring in huis om examentrainingen te verzorgen. “De examentrainingen van Studiekring zijn de puntjes op de i in ons eigen examentraject. Samen zorgen we voor goede resultaten bij de leerlingen”.

 

opschool

Studiekring op School

Studiekring heeft 100 vestigingen in Nederland. De helft daarvan is gehuisvest in een school. Waarom zou je als school Studiekring in huis nemen? Wij vroegen het de rector en 2 mentoren van het Thomas a Kempis College in Arnhem. Bekijk de video.

 

Christelijk Gymnasium Utrecht

Passend onderwijs traject

In het kader van een motivatietraject voor leerlingen verwijst Het Christelijk Gymnasium in Utrecht leerlingen door naar Studiekring. “Studiekring onderhoudt goed contact met school. Zo krijgt elke leerling de juiste begeleiding. Dat vinden we belangrijk.”

advies scholen