Studiekring | Studiecoaching | Slim leren & beter plannen - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Studiecoaching op school

Veel leerlingen hebben moeite om de juiste balans te vinden tussen school en vrije tijd. Het lukt ze niet om een planning te maken en weten niet goed hoe ze hun huiswerk moeten aanpakken. Mentoren kunnen doorgaans deze extra individuele hulp niet met regelmaat bieden. Studiecoaching van Studiekring kan daarom uitkomst bieden. Wekelijks gaat een leerling 1 op 1 met een ervaren studiecoach aan de slag. En leert zo op een snelle manier hoe hij zijn huiswerk slim kan aanpakken.

Studiecoaching op school is:
* voor alle vwo, havo en vmbo leerlingen
* gemiddeld 1 uur per week
* één op één les van een ervaren studiecoach
* studievaardigheden versterken
* wekelijkse updates naar ouders en school

Studiecoaching in de praktijk
Wilt u weten meer weten over studiecoaching? Download de brochure.

Samenwerken
Wij vinden het belangrijk dat we goed contact hebben met de school waarmee we samenwerken. We hebben hetzelfde belang als u, namelijk het beste uit de leerling halen. Daarom hebben de vestigingsmanager en de studiecoaches van Studiekring intensief contact met uw docenten. En houden we ouders en school altijd op de hoogte van de ontwikkeling van de leerling middels e-verslagen en evaluaties.

Waarom Studiekring in school?
Wij vullen het onderwijs aan op een manier die past bij uw school. Onze docenten kunnen de 1 op 1 begeleiding bieden. En de extra handvatten aanreiken die de leerling nodig heeft. Voor de leerling is het ideaal omdat hij na school direct naar Studiekring kan. In zijn vertrouwde omgeving.

Andere voordelen:
* Studiekring vergroot de ouderbetrokkenheid door de wekelijkse updates
* Docenten van school en docenten van Studiekring vullen elkaar aan
* Leerlingen krijgen begeleiding in een vertrouwde omgeving
* De schoolresultaten verbeteren aanzienlijk                                  

Kiezen voor Studiekring
Studiekring is dé marktleider op het gebied van leerlingbegeleiding. We hebben ruim 16 jaar ervaring en werken vanuit een bewezen leermethodiek. We hebben 100 vestigingen in Nederland, waarvan de helft gevestigd is in een school. 

Kosten?
Elk traject is anders. En op maat gemaakt. Daarom zijn verschillende kostenplaatjes mogelijk. Denk aan gedeelde kosten door school en ouders, of volledige kostendekking door ouders. Maar ook subsidiemogelijkheden vanuit Passend Onderwijs. We komen dan ook graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 085 - 049 82 00.

 
Wij geven ook: