home

Het is zover: dit jaar doe je eindexamen. Spannend! Zeker als je je nog niet zeker voelt over een vak. Met examentraining van Studiekring kun je dat gevoel wegnemen. In 2 dagen neem je samen met een examentrainer de examenstof van A tot Z door. Theorie en opgaven maken. Zodat je met vertrouwen je examens ingaat. En zeker je diploma haalt.

In 2 dagen word je volledig bijgespijkerd in een specifiek vak. Dit gebeurt in kleine groepjes met examentrainers die jou optimaal klaarstomen voor je eindexamen. In 6 blokken theorie neem je de complete examenstof door. Daarnaast oefen je met opgaven en maak je voorbeeldexamens. Ook nemen we samen met jou je knelpunten door en kun je natuurlijk al je vragen stellen. Waarmee je thuis ook verder aan de slag kan. Want aan het einde van de training maak je een plan van aanpak voor de openstaande leerpunten die je nog een keer extra wil herhalen. Zo bereid je je op alle fronten goed voor. En begin jij zelfverzekerd aan je examens.

Meer informatie?

Je volgt in 2019 al een 2-daagse training voor €199,- (vmbo) of €240,- (havo/vwo)
Meer informatie? Bel 085 - 049 8200 of vul ons contactformulier in.

Aanmelden

 

 

Examentraining zoeken

Invalid Input
Invalid Input

 

 

 

Heb jij moeite met een bepaald vak of wil je je achterstand inhalen? Met online bijles van Studiekring heb jij je vak snel weer onder controle. En werk je met meer zelfvertrouwen aan je huiswerk en je toetsen. Met minimaal één keer per week een-op-een bijles van een privédocent ben je snel weer bijgespijkerd.

Online bijles bij Studiekring. Dat is minimaal 1 uur per week een-op-een bijles van een privédocent. Gewoon vanuit thuis, vanaf je eigen computer.  In een beveiligde online omgeving word je bijgespijkerd in het vak dat jij lastig vindt. En je kunt je docent gewoon zien, want jullie communiceren via videochat.  In een telefonische intake voorafgaand aan de online bijlessen, bespreken we je specifieke hulpvraag. Met extra uitleg, gerichte oefeningen en opgaven, helpen we je. Maar we kijken ook hóe je de stof leert. We geven je tips om slimmer te leren. Van wiskunde tot Nederlands – voor ieder vak hebben we een docent in huis. En omdat je niet afhankelijk bent van één van onze vestigingen, kunnen we snel een geschikte docent voor je vinden die bij je past.

Wat heb je nodig voor online bijles?

  • een computer of tablet
  • een webcam
  • een headset
  • een goede online verbinding

 

Bijles

Je zit urenlang te zwoegen op je Duits, maar haalt toch weer een 2. Je bent de wanhoop nabij, omdat je niks begrijpt van wiskunde. En je ouders willen graag helpen maar hebben niet de tijd om elke avond opnieuw zelf de lesstof door te nemen. Voor je het weet sta je op achterstand. Wat nu?

Er is een manier om te zorgen dat je betere cijfers haalt en de stof écht begrijpt. Met bijles van Studiekring maak je een einde aan het gestress, creëer je rust in je hoofd en ga je gemotiveerder naar school.

Voor o.a. onderstaande vakken bieden we bijles aan.

Aardrijkskunde | Biologie | Duits | Economie | Engels | Frans | Geschiedenis | Grieks | 
Latijn | M&O | Natuurkunde | Nederlands | Rekenen | Scheikunde | Taal | Wiskunde

Speciaal voor groep 7/8

Zit je in groep 7 of 8 en heb jij moeite met taal of spelling? Met bijles van Studiekring krijg je dit snel weer onder controle. En werk je met meer zelfvertrouwen aan je schoolwerk. Met één keer per week één op één bijles van een docentbegeleider, ben je snel weer bijgespijkerd. Ook hier kun je je vrijblijvend aanmelden voor een intakegesprek.

 

Een nieuwe school, nieuwe leraren, klasgenoten en vakken. Werken met een lesrooster. Er komt best wat op je af als je net in de brugklas zit. Leuk, maar ook spannend. Met de brugklastraining van Studiekring helpen we je die eerste periode goed op weg. Dan maak jij straks een goede start op je nieuwe school!

Brugklastraining van Studiekring. Dat zijn 6 trainingen van 1 uur met andere (aanstaande) brugklassers. Tijdens de training krijg je begeleiding bij alle dingen die je in de brugklas tegenkomt. Zo heb je bijvoorbeeld andere vakken, een lesrooster en een flinke stapel boeken. Ook heb je geen vast lokaal en vaste leraren meer. Bij al dit soort zaken helpen we je. Je oefent veel in studievaardigheden en je krijgt praktische tips. Bijvoorbeeld over hoe een lesrooster werkt, hoe je je huiswerk plant en hoe je bepaalde lesstof het beste kunt leren. Natuurlijk krijg je alle ruimte om vragen te stellen tijdens de training.

Met 6 uurtjes training maak jij een relaxte start in de brugklas. Onze studiecoaches hebben veel ervaring met het begeleiden van leerlingen. Ze weten precies hoe ze jou zo goed mogelijk die eerste weken door helpen. Met de brugklastraining leg je een goede basis voor de rest van het jaar.